Βενζινοκίνητο Αλυσοπρίονο Autotune Τ540XP - 14", Husqvarna Μεγαλύτερη προβολή

Βενζινοκίνητο Αλυσοπρίονο Autotune T540XP - 14", Husqvarna

967 28 75-14

Νέο προϊόν

Το Τ540 XP της Husqvarna έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες όπως οι δενδροκόμοι, οι αρχιτέκτονες τοπίων, οι εργολάβοι κήπων καθώς και για διάφορες άλλες υπηρεσίες που ζητούν εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με την άριστη εργονομία.

Δύο χρόνια εγγύηση Husqvarna.

Περισσότερες λεπτομέρειες

599,00 € με ΦΠΑ

Διαθέσιμο. Παράδοση σε 1 εώς 3 ημέρες.

Άλλες πληροφορίες

Κύρια χαρακτηριστικά αλυσοπρίονου Τ540 XP, Husqvarna

Husqvarna αλυσοπρίονο κινητηρας X-TorqHusqvarna αλυσοπρίονο - Φίλτρο αέρα εύκολης απελευθέρωσηςhusqvarna alysopriono - Low Vibhusqvarna αλυσοπριονο techlite
Κινητήρας X-Torq®Φίλτρο αέρα εύκολης απελευθέρωσηςΣύστημα απόσβεσης κραδασμών LowVib® TechLite™
Παρέχει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων σε συμμόρφωση με τις πιό αυστηρές παγκόσμιες περιβαλλοντικές νομοθεσίες.Διευκολύνει τον καθαρισμό ή την αντικατάσταση του φίλτρου αέρος.Αποτελεσματικοί αποσβεστήρες δόνησης απορροφούν τους κραδασμούς που υφίστανται τα χέρια και η πλάτη του χρήστη.Η ελαφριά και δυνατή μπάρα TechLite™ κάνει το αλυσοπρίονο εύκολο στις μανούβρες. Η μπάρα είναι έως και 18% ελαφρύτερη συγκριτικά με τις συμβατικ΄ςε μπάρες.
Αποτελεσματικό φρένο αλυσίδας ενεργοποιούμενο με αδράνεια.Husqvarna αλυσοπρίονο αντλία καυσιμουΒενζινοκίνητο Αλυσοπρίονο Husqvarna α Air Injectionalysopriono husqvarna 540 χειρολαβες

Φρένο αλυσίδας με αδράνεια

Αντλία καυσίμουAir InjectionΞεχωριστό μέγεθος χειρολαβών

Αποτελεσματικό φρένο αλυσίδας ενεργοποιούμενο με αδράνεια.

Η αντλία προπλήρωσης καυσίμου είναι σχεδιασμένη για εύκολη εκκίνηση.

Φυγοκεντρικό σύστημα καθαρισμού αέρα για μειωμένη φθορά και μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των καθαρισμών των φίλτρων.Το μέγεθος της πάνω χειρολαβής ρυθμίζεται σε 3 μεγέθη για να σας ταιριάζει απόλυτα.

Husqvarna autotune 550XP

Husvarna alysopriono ρυθμιζόμενη αντλία

αλυσοπριονο τ540 husqvarna κρικοςαλυσοπριονο husqvarna t540 διακόπτης
Καρμπυρατέρ AutoTuneΡυθμιζόμενη αντλία λαδιούΚρίκος σύνδεσης σχοινιούΑυτόματη επαναφορά του διακόπτη σβησίματος κινητήρα
Το σύστημα AutoTune προσφέρει βέλτιστη απόδοση του κινητήρα χάρη στην αυτόματη ρύθμιση. Δεν χάνεται χρόνος για ρύθμιση του καρμπυρατέρ. Αντισταθμίζει την ρύθμιση του καρμπυρατέρ ανάλογα με το είδος του καυσίμου, το υψόμετρο, την υγρασία, τη θερμοκρασία και το βουλωμένο φίλτρο αέρα.Ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού για εύκολη ρύθμιση της λίπανσης της αλυσίδας ανάλογα με τις ανάγκες σας.Κάνει πιό εύκολη τη σύνδεση του αλυσοπρίονου με την εξάρτυση αναρρίχησηςΑυτόματη επαναφορά του διακόπτη stop στην θέση on, για εκκίνηση χωρίς προβλήματα.
Husqvarna alysopriono καυσιμοhusvarna αλυσοπριονο εντατηραςHusvarna alysopriono - στροφαλοφόροςαλυσοπριονο τ540 husqvarna φρενο
Όρατη στάθμη καυσίμουΠλευρικός εντατήρας αλυσίδαςΣτροφαλοθάλαμος από μαγνήσιοΠροφυλακτήρας - Φρένο αλυσίδας
Το διαφανές παράθυρο καυσίμου κάνει εύκολο τον ελεγχο της στάθμηςΟ πλευρικός εντατήρας αλυσίδας διασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη ρύθμιση της τάσης της αλυσίδας.Στιβαρός στροφαλοθάλαμος με μεγάλη αντοχή στις υψηλές στροφές και την σκληρή επαγγελματική χρήση, που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.Ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα προσφέρει καλύτερη ορατότητα της μύτης της λάμας και καλύτερο έλεγχο όταν εργάζεστε.

Χαρακτηριστικά αλυσοπρίονου Τ540 XP, Husqvarna

Βάρος (χωρίς λάμα και αλυσίδα)3.9 kg
Κυβισμός37.7 cm³
Μέγιστη ισχύς1.8 kW
Ταχύτητα μέγιστης ισχύος10200 rpm
Χωρητικότητα ντεπόζιτου καυσίμου0.34 lt
Στροφές ανά λεπτό ρελαντί3000 rpm
Βήμα αλυσίδας3/8"
Ταχύτητα αλυσίδας στη μέγιστη ισχύ19.4 m/s
Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή104 dB(A)
Χωρητικότητα ντεπόζιτου λαδιού0.2 lt

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Βενζινοκίνητο Αλυσοπρίονο Autotune T540XP - 14", Husqvarna

Βενζινοκίνητο Αλυσοπρίονο Autotune T540XP - 14", Husqvarna

Το Τ540 XP της Husqvarna έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες όπως οι δενδροκόμοι, οι αρχιτέκτονες τοπίων, οι εργολάβοι κήπων καθώς και για διάφορες άλλες υπηρεσίες που ζητούν εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με την άριστη εργονομία.

Δύο χρόνια εγγύηση Husqvarna.