Αεροσυμπιεστής μονομπλόκ 50lt – 2.0 HP, Toros
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: 40140 Κατηγορίες: , ,

240.10 

Αεροσυμπιεστής μονομπλόκ 50lt – 2.0 HP, Toros. Για ερασιτεχνική χρήση μονομπλόκ ελαιολίπαντος αεροσυμπιεστής 2.0hp με αεροφυλάκιο 50lt δοκιμασμένο σε όλους τους ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τροχήλατος με δύο εμπρόσθιες σταθερές ρόδες. Διαθέτει μία έξοδο αέρα από αυτόματη πρίζα αέρος και μία έξοδο από βάνα με φρεζόβιδα. Ένα μανόμετρο μετρά την πίεση του αεροφυλακίου και άλλο μετρά την πίεση του αέρα εξόδου.

Μπορεί να ρυθμιστεί η πίεση του αέρα εξόδου ανάλογα την εργασία. Διαθέτει βαλβίδα αφυδάτωσης αεροφυλακίου, βαλβίδα ασφαλείας και δείκτη εξωτερικού ελέγχου ποσότητας λαδιού.

Το προϊόν συνοδεύεται με εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Αεροσυμπιεστής μονομπλόκ 50lt – 2.0 HP, Toros. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Ελαιολίπαντος αεροσυμπιεστής. Μονομπλόκ αεροσυμπιεστής – κινητήρας και συμπιεστής είναι κατασκευασμένοι και συναρμολογημένοι ώς μία μονάδα.
Κινητήρας 2,0 (ΗΡ) ίππων (1,5 kW) Αεροφυλάκιο 50 ltr. υψηλής αντοχής, δοκιμασμέμο σε όλους τους ελέγχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τροχήλατος αεροσυμπιεστής με δύο εμπρόσθιες σταθερές ρόδες. 2 έξοδοι αέρα. Μία έξοδος αέρα από αυτόματη πρίζα αέρος και μία έξοδος από βάνα με φρεζόβιδα ( κλασσική – παραδοσιακή έξοδος).
2 Μανόμετρα ελέγχου πίεσης. Το ένα μετρά την πίεση του αεροφυλακίου και το άλλο μετρά την πίεση του αέρα εξόδου. Ρυθμιστής Πίεσης. Ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει την πίεση του αέρα εξόδου ανάλογα την εργασία.
Βαλβίδα αφυδάτωσης αεροφυλακίου. Εύκολη αλλαγή λαδιών του αεροσυμπιεστή.
Βαλβίδα ασφαλείας. Δείκτης εξωτερικού ελέγχου ποσότητας λαδιού.

Αεροσυμπιεστής μονομπλόκ 50lt – 2.0 HP, Toros. Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Αεροφυλάκιο 50 ltr
Μετάδοση Κίνησης Μονομπλόκ
Τάση 230 V (Μονοφασική)
Υποδύναμη 2 Hp
Παραγωγή Αέρα 206 λίτρα/λεπτό
Πίεση 8 bar / 116 psi
Διαστάσεις 77 x 33 x 73 cm
Βάρος 38 Κg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.