Ακμονοειδές κλαδευτήρι energycut 750 A 12008-20, Gardena
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 12008-20 Κατηγορίες: ,

57.64 

Ακμονοειδές κλαδευτήρι energycut 750 A 12008-20, της Gardena.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Μέγιστη διάμετρος κοπής: 42 mm
  • Τύπος κοπής: Άκμονας

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ακμονοειδές κλαδευτήρι energycut 750 A 12008-20, Gardena. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Μέγιστη διάμετρος κοπής: 42 mm Τύπος κοπής: Άκμονας
Σύστημα κοπής ακμονοειδές. Η ακονισμένη με ακρίβεια πάνω λεπίδα έρχεται σε επαφή με μια επίπεδη πλαστική επιφάνεια καθώς κόβει. Αυτή είναι η λεγόμενη ακμονοειδή λεπίδα. Χάρη σ τη βέλτιστη μετάδοση της δύναμης, το κλαδευτήρι EnergyCut 750 A είναι ιδανικό για να κόψετε σκληρά ξυλώδη κλαδιά. Η πάνω λεπίδα μπορεί να αντικατασταθεί. Ακριβείας με τεράστια εξοικονόμηση δύναμης. Ακονισμένες λεπίδες ακριβείας με αντικολλητική επίστρωση, εξαιρετική γεωμετρία και ενσωματωμένο γρανάζι σας εξοικονομούν δύναμη όταν κόβετε. Για να προστατεύσετε τους καρπούς σας υπάρχουν στοπ από ειδικό πλαστικό.
Άνεση και ασφάλεια – ErgoTec. Με έως και 3 φορές περισσότερη δύναμη κοπής σε σύγκριση με την παραδοσιακή τεχνική. Οι λαβές από αλουμίνιο είναι εργονομικά σχεδιασμένες με μαλακά υλικά για εύκολο χειρισμό και ασφαλή εργασία. Προϊόν υψηλής ποιότητας. Τα GARDENA προϊόντα κατασκευάζονται στη Γερμανία και είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους, την αξιοπιστία τους και τις συνεχείς καινοτομίες τους.
Βραβείο Reddot Design 2019. Το βραβείο Reddot Design είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1955 και είναι πλέον από τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς σχεδιασμού προϊόντων στον κόσμο. Κριτήρια αξιολόγησης: ποιότητα σχεδιασμου, καινοτόμα χαρακτηριστικά και άριστη σχεδίαση. Η 25-ετής εγγύηση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα. *Για αναλυτικούς όρους εγγύησης παρακαλώ ανατρέξτε στο συνοδευόμενο εγχειρίδιο λειτουργίας ή στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.gardena.com/warranty. Η εγγύηση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Ακμονοειδές κλαδευτήρι energycut 750 A 12008-20, Gardena. Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Τύπος Γενικής Χρήσης

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.