Αξεσουάρ αντλιών Saugschlauch 4 m Messing
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: 4173630 Κατηγορίες: ,

21.63 

Αξεσουάρ αντλιών 4173630, Einhell: Πλεονεκτήματα Χρήσης

Εξαιρετικά σταθερός σωλήνας αναρρόφησης με διάμετρο 25 mm Μήκος 4 m
Σύνδεση ορείχαλκου 42 mm (1 1/4 “) IT Συμπερ. θηλή από ορείχαλκο 33,3 mm (1 “) ET
Συμπερ. φίλτρο ορείχαλκου με ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής Συμπερ. δύο ατσάλινοι σφιγκτήρες σωλήνων για ασφαλή στερέωση

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή.Μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Ένας σταθερά διαστατικός σωλήνας αναρρόφησης για νερό οικιακής χρήσης: Ο σωλήνας αναρρόφησης Einhell είναι ένας σταθερός διαστατικός σωλήνας αναρρόφησης με διαστάσεις 25 mm (1 ίντσα) και 4 μέτρα.

Χάρη στη σύνδεση 42 mm (1 & ¾ ίντσα) με εσωτερικό σπείρωμα και μια κλειστή θηλή από ορείχαλκο με εξωτερικό σπείρωμα 33,3 mm ( 1 & ¼ ίντσα), ο σωλήνας αναρρόφησης κατάλληλος για αντλίες κήπου, καθώς και οικιακά υδραυλικά ή αυτόματες αντλίες νερού οικιακής χρήσης.

Ο διαφανής σωλήνας πλεγμένος με χαλύβδινο σύρμα είναι εξαιρετικά σταθερός και επομένως είναι ιδανικός για νερό προς χρήση.

Το συγκρότημα εύκαμπτου σωλήνα αναρρόφησης περιλαμβάνει μια θηλή με ορείχαλκο με εξωτερικό σπείρωμα 33,3 mm ( 1 & ¼ ίντσα).

Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα φίλτρο αναρρόφησης από ορείχαλκο με ενσωματωμένη βαλβίδα ελέγχου από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτό πλέγμα και δύο σφιγκτήρες εύκαμπτων σωλήνων από ατσάλι για ασφαλή στερέωση.

Αξεσουάρ αντλιών 4173630, Einhell: Χαρακτηριστικά

Μήκος 360 mm
Πλάτος 350 mm
Ύψος 95 mm
Βάρος συσκευασίας 2.13 kg
Βάρος προϊόντος 2.09 kg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.