Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.2bar SC 2 EasyFix, Karcher
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 1.512-050.0 Κατηγορίες: ,

120.00 

Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.2bar SC 2 EasyFix, της Karcher.

Η συσκευασία περιλαμβάνει Kit καθαρισμού δαπέδων, Βαλβίδα ασφαλείας, Στόμιο αναπλήρωσης, Ρύθμιση ροής ατμού, EasyFix + σωλήνας προέκτασης (2 × 0,5 μ), Ακροφύσιο χειρός, Μικρό ακροφύσιο, Στρογγυλή βούρτσα (μικρή), Δοσομετρητής, Πανάκι με μικροίνες, Θέση στάθμευσης, Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Άνετη αποθήκευση αξεσουάρ και εύκολη στήριξη εξαρτημάτων
  • Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.2bar SC 2 EasyFix, Karcher. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Θέση αξεσουάρ και στάθμευσης. Άνετη αποθήκευση αξεσουάρ και εύκολη στήριξη του εξαρτήματος δαπέδου στα διαλείμματα Σετ καθαρισμού δαπέδου EasyFix με ευέλικτο σύνδεσμο στο ακροφύσιο δαπέδου και βολική στερέωση hook-and-loop για το πανί καθαρισμού δαπέδου. Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορα σκληρά δάπεδα σε όλο το σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελασμάτων. Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου χάρη στο σύστημα hook-and-loop Εργονομικός αποτελεσματικός καθαρισμός και καλή επαφή στο πάτωμα ανεξάρτητα από το ύψος του χειριστή χάρη στην ευέλικτη άρθρωση.
Κλείδωμα στην κάνη για τα παιδιά. Σύστημα κλειδώματος για παιδιά. Πολυχρηστικά αξεσουάρ. Στοχευμένη καθαριότητα διαφορετικών επιφανειών και εύκολη στάθμευση του εξαρτήματος δαπέδου, εξαρτήματος χειρός, στρογγυλής βούρτσας κτλ
Πανί καθαρισμού δαπέδου και κάλυμμα από υψηλής ποιότητας μικροΐνες για το ακροφύσιο χειρός. Για λεπτομερή καθαρισμό και βέλτιστη αφαίρεση ρύπων Έλεγχος της ροής ατμού στη χειρολαβή. Ο ατμός ρυθμίζεται σύμφωνα με τον τύπο της επιφάνειας και τον ρύπο.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.