Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.5bar SC 3 Easy Fix, Karcher
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 1.513-110.0 Κατηγορίες: ,

190.00 

Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.5bar SC 3 Easy Fix, της Karcher.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι

  • Με χρόνο θέρμανσης μόνο 30 δευτερολέπτων
  • Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου χάρη στο σύστημα hook-and-loop.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.5bar SC 3 Easy Fix, Karcher. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Μικρός χρόνος θέρμανσης. Με χρόνο θέρμανσης μόνο 30 δευτερολέπτων η συσκευή είναι έτοιμη σε χρόνο μηδέν. Σετ καθαρισμού δαπέδου EasyFix με ευέλικτο σύνδεσμο στο ακροφύσιο δαπέδου και βολική στερέωση hook-and-loop για το πανί καθαρισμού δαπέδου. Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορα σκληρά δάπεδα σε όλο το σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελασμάτων. Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου χάρη στο σύστημα hook-and-loop Εργονομικός αποτελεσματικός καθαρισμός και καλή επαφή στο πάτωμα ανεξάρτητα από το ύψος του χειριστή χάρη στην ευέλικτη άρθρωση.
Αδιάκοπη παραγωγή ατμού και ενσωματωμένη κεφαλή αφαλάτωσης. Ο κάδος μπορεί να αναπληρωθεί γρήγορα και εύκολα για αδιάκοπη χρήση Χάρη στην έξυπνη κεφαλή αφαλάτωσης τα άλατα αφαιρούνται αμέσως από το νερό. Πολυχρηστικά αξεσουάρ. Αποτελεσματικός καθαρισμός διαφορετικών επιφανειών με το εξάρτημα δαπέδου, το εξάρτημα χειρός, τη στρογγυλή βούρτσα και πολλά ακόμα.
Πανιά καθαρισμού δαπέδου και κάλυμμα από υψηλής ποιότητας μικροΐνες για το ακροφύσιο χειρός. Για λεπτομερή καθαρισμό και βέλτιστη αφαίρεση ρύπων Κλείδωμα στην κάνη για τα παιδιά. Σύστημα κλειδώματος για παιδιά
Έλεγχος της ροής ατμού στη χειρολαβή. Ο ατμός ρυθμίζεται σύμφωνα με τον τύπο της επιφάνειας και τον ρύπο. Θέση αξεσουάρ και στάθμευσης. Πρακτική θήκη αξεσουάρ. Θέση στάθμευσης για το εξάρτημα δαπέδου
Διακόπτης On/Off πάνω στο μηχάνημα. Εύκολη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.