Ατμοκαθαριστής Χειρός Πίεσης 3bar SC 1 Easy Fix, Karcher
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 1.516-330.0 Κατηγορίες: ,

100.00 

Ατμοκαθαριστής Χειρός Πίεσης 3bar SC 1 Easy Fix, Karcher

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Ισχυρή πίεση ατμού 3 bar που αφαιρεί εύκολα κάθε τύπου ρύπο – ακόμα και σε δύσκολα σημεία.
  • Σετ καθαρισμού δαπέδου EasyFix με ευέλικτο σύνδεσμο στο ακροφύσιο δαπέδου και βολική στερέωση hook-and-loop για το πανί καθαρισμού δαπέδου.
  • Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορα σκληρά δάπεδα σε όλο το σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελασμάτων.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ατμοκαθαριστής Χειρός Πίεσης 3bar SC 1 Easy Fix, Karcher . Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Ισχυρή πίεση ατμού 3 bar. Αφαιρεί εύκολα κάθε τύπου ρύπο – ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Σετ καθαρισμού δαπέδου EasyFix με ευέλικτο σύνδεσμο στο ακροφύσιο δαπέδου και βολική στερέωση hook-and-loop για το πανί καθαρισμού δαπέδου. Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε διάφορα σκληρά δάπεδα σε όλο το σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελασμάτων Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου χάρη στο σύστημα hook-and-loop Εργονομικός αποτελεσματικός καθαρισμός και καλή επαφή στο πάτωμα ανεξάρτητα από το ύψος του χειριστή χάρη στην ευέλικτη άρθρωση.
Μικρό, εύχρηστο και εύκολο στην αποθήκευση. Μπορεί να αποθηκευτεί οπουδήποτε το χρειάζεστε για άμεση πρόσβαση. Παιδικό κλείδωμα στη συσκευή. Σύστημα κλειδώματος για παιδιά
Πανί καθαρισμού δαπέδου και κάλυμμα από υψηλής ποιότητας μικροΐνες για το ακροφύσιο χειρός. Για λεπτομερή καθαρισμό και βέλτιστη αφαίρεση ρύπων.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.