Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό 545RX, Husqvarna

p_1_8_2_6_1826-THamnokoptiko-Husqvarna-545RX
p_1_8_2_7_1827-THamnokoptiko-Husqvarna-545RX
p_1_8_2_8_1828-THamnokoptiko-Husqvarna-545RX
p_1_8_3_0_1830-THamnokoptiko-Husqvarna-545RX
p_1_8_2_9_1829-THamnokoptiko-Husqvarna-545RX

Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό 545RX, Husqvarna

Μοντέλο : 966 01 59-01 Κατηγορίες: ,

729.00 

Επαγγελματικό θαμνοκοπτικό με υψηλές επιδόσεις καθώς και εντυπωσιακή εργονομία και ευελιξία. Ο κινητήρας X-TORQ® παρέχει μεγάλη δύναμη και εξαιρετική οικονομία καυσίμων. Βελτιωμένο μήκος άξονα και γωνιακή μετάδοση κίνησης σε γωνία 35 μοιρών.

Περιλαμβάνονται κεφαλή χορτοκοπτικού Τ45Χ, ένος δίσκος Multi με 3 δόντια, μία εξάρτηση Balance Χ και προφυλακτήρα Combi.

Συνοδευεται με δύο χρόνια εγγύηση Husqvarna.

Κύρια χαρακτηριστικά θαμνοκοπτικού 545RX, Husqvarna

Husqvarna θαμνοκοπτικό Κεφαλή Tap & go Husqvarna θαμνοκοπτικό Κινητήρας Xtorq Husqvarna Θαμνοκοπτικο Trio Balance Θάμνοκοπτικο HusqvarnaΑντλία καυσίμου

Χορτοκοπτική Κεφαλή Tap & Go

Κινητήρας X-Torq®

Trio Balance

Αντλία καυσίμου

Διπλό σύστημα μεσινέζας γρήγορης τροφοδότησης Η τεχνολογία X-Torq® του κινητήρα μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων έως και 75% και την κατανάλωση καυσίμων έως και 20%. Εργονομική ανάρτηση με φαρδιά υποστήριξη πλάτης, ιμάντες πλάτης και ιμάντες για τον γοφό η οποία κατανέμει σωστά το φορτίο Η αντλία καυσίμου είναι σχεδιασμένη για εύκολη εκκίνηση.
Husqvarna θαμνοκοπτικό Προφυλακτήρας Combi Husqvarna Θαμνοκοπτικό Ρυθμιζόμενη χειρολαβή Θαμνοκοπτικό Husqvarna Ιδανικό κέντρο βάρους Husqvarna Θαμνοκοπτικό Smart Start®

Προφυλακτήρας Combi

Ρυθμιζόμενη χειρολαβή

 Ιδανικό κέντρο βάρους

Smart Start®

Ο προφυλακτήρας Combi μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με το δίσκο κοπής είτε με την κεφαλή μεσινέζας. Ρυθμιζόμενη και εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή για μεγαλύτερη άνεση. Βελτιστοποιημένη ισορροπία χάρη στην τοποθέτηση του ρεζερβουάρ μπροστά από τον κινητήρα. Ο κινητήρας και το σύστημα εκκίνησης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε το μηχάνημα να εκκινείται γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια. Η αντίσταση στο κορδόνι εκκίνησης έχει μειωθεί έως και 40%.
Θαμνοκοπτικό HUsqvarna Αυτόματη επαναφορά του διακόπτη stop Husqvarna Θαμνοκοπτικό Εργονομικός σχεδιασμός Θαμνοκοπτικό husqvarna Άνετη χειρολαβή Θαμνοσκοπτικό HUsqvarna Εύκολη αλλαγή κοπτικών εξαρτημάτων

Αυτόματη επαναφορά του διακόπτη stop

Εργονομικός σχεδιασμός

Άνετη χειρολαβή

Εύκολη αλλαγή κοπτικών εξαρτημάτων

Όταν σβήσετε την μηχανή ο διακόπτης stop αυτόματα γυρνά στην θέση εκκίνησης (on) για εκκίνηση χωρίς προβλήματα. Κεκλιμένη μπάρα λαβών και άνετες χειρολαβές παρέχουν ασύγκριτο κράτημα και άνετη θέση εργασίας. Μαλακές χειρολαβές για ασύγκριτη άνεση. Ο μαγνητικός πείρος ασφαλείας διευκολύνει την αλλαγή των κοπτικών εξαρτημάτων.
husqvarna Θαμνοκοπτικό LowVib® Θαμνοκοπτικό Husqvarna Διαφανές δοχείο βενζίνης husqvarna Θαμνοκοπτικό Γωνιακό γρανάζι γρασιδιού Ρυθμιζόμενη εξάρτυση με γάντζο

LowVib®

Διαφανές δοχείο βενζίνης

Γωνιακό γρανάζι γρασιδιού

Ρυθμιζόμενη εξάρτυση με γάντζο

Οι αποσβεστήρες κραδασμών απορροφούν αποτελεσματικά τους κραδασμούς, μειώνοντας την καταπόνηση στους βραχίονες και τα χέρια του χρήστη. Διαφανές ρεζερβουάρ για έλεγχο της στάθμης καυσίμου. Γωνιακό γρανάζι σχεδιασμένο για υψηλή ροπή και κοπτικός εξοπλισμός παράλληλος με το έδαφος για καλύτερες επιδόσεις. Ρυθμιζόμενη εσοχή για καλυτερη ισορροπία.

Xαρακτηριστικά θαμνοκοπτικού 545RX, Husqvarna

Διαστάσεις
Βάρος (χωρίς λάμα και αλυσίδα) 8.9 kg
Μήκος σωλήνα 1483 mm
Διάμετρος σωλήνα 32 mm
Κινητήρας
Κυβισμός 45,7 cm³
Μέγιστη ισχύς 2.1 kW
Ταχύτητα μέγιστης ισχύος 9000 rpm
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 0.9 lt
Κατανάλωση καυσίμου 450 gr/kWh
Στροφές ανά λεπτό ρελαντί 2700 rpm
Εξοπλισμός
OEM Χορτοκοπτικός δίσκος Multi 300-3
OEM Χορτοκοπτική κεφαλή T45X M12
Ήχος και Θόρυβος
Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 101 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 117 dB(A)

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.