Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό 555RXT, Husqvarna

p_1_8_3_1_1831-THamnokoptiko-Husqvarna-555RXT-stin-timi-perilamvanetai-exartysi-Balance-XT-axias-E12915
p_1_8_3_2_1832-THamnokoptiko-Husqvarna-555RXT-stin-timi-perilamvanetai-exartysi-Balance-XT-axias-E12915
p_1_8_3_4_1834-THamnokoptiko-Husqvarna-555RXT-stin-timi-perilamvanetai-exartysi-Balance-XT-axias-E12915
p_1_8_3_5_1835-THamnokoptiko-Husqvarna-555RXT-stin-timi-perilamvanetai-exartysi-Balance-XT-axias-E12915
p_1_8_3_3_1833-THamnokoptiko-Husqvarna-555RXT-stin-timi-perilamvanetai-exartysi-Balance-XT-axias-E12915

Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό 555RXT, Husqvarna

Μοντέλο : 966 62 90-01 Κατηγορίες: ,

989.00 

Το θαμνοκοπτικό Husqvarna 555RXT είναι ένα πολύ ισχυρό θαμνοκοπτικό που σχεδιάστηκε για πλήρη απασχόληση σε σκληρές συνθήκες. Ο κινητήρας X-TORQ® παρέχει δύναμη, γρήγορη επιτάχυνση και άριστη οικονομία καυσίμου. Ο μακρύς άξονας και το γρανάζι γωνιακής μετάδοσης με γωνία 35 μοιρών απλοποιεί την εργασία. Πολύ χαμηλές δονήσεις χάρη στο σύστημα LowVib®.

Περιλαμβάνονται κεφαλή χορτοκοπτικού Τ55Χ, ένος δίσκος Multi με 3 δόντια, μία εξάρτηση Balance ΧT και προφυλακτήρα για λεπίδια γρασιδιου και μαχαίρια.

Συνοδευεται με δύο χρόνια εγγύηση Husqvarna.

Κύρια χαρακτηριστικά θαμνοκοπτικού 555RXΤ, Husqvarna

Husqvarna θαμνοκοπτικό Κεφαλή Tap & go Husqvarna θαμνοκοπτικό Κινητήρας Xtorq Husqvarna Θαμνοκοπτικο Balance XT Θάμνοκοπτικο HusqvarnaΑντλία καυσίμου

Χορτοκοπτική Κεφαλή Tap & Go

Κινητήρας X-Torq®

Balance XT

Αντλία καυσίμου

Διπλό σύστημα μεσινέζας γρήγορης τροφοδότησης Η τεχνολογία X-Torq® του κινητήρα μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές καυσαερίων έως και 75% και την κατανάλωση καυσίμων έως και 20%. Εργονομική εξάρτυση με πλατιά στήριξη πλάτης, ιμάντες ώμων και ζώνη μέσης που κατανέμει το βάρος σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Ρυθμιζόμενo έλασμα πλάτης για τέλεια εφαρμογή. Η αντλία καυσίμου είναι σχεδιασμένη για εύκολη εκκίνηση.
Ρυθμιζόμενη εξάρτυση με γάντζο Husqvarna Θαμνοκοπτικό Ρυθμιζόμενη χειρολαβή Θαμνοκοπτικό Husqvarna Ιδανικός άξονας & γρανάζια Husqvarna Θαμνοκοπτικό Smart Start®

Ρυθμιζόμενη εξάρτυση με γάντζο

Ρυθμιζόμενη χειρολαβή

Ιδανικός άξονας & γρανάζια

Smart Start®

Ρυθμιζόμενη εσοχή για καλυτερη ισορροπία. Ρυθμιζόμενη και εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή για μεγαλύτερη άνεση. Το ιδανικό μήκος άξονα και το υπό 35 μοιρών γρανάζι γωνιακής μετάδοσης διευκολύνουν τη λειτουργία και επιτρέπουν στο κοπτικό εξάρτημα να εργάζεται παράλληλα με το έδαφος. Ο κινητήρας και το σύστημα εκκίνησης έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε το μηχάνημα να εκκινείται γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια. Η αντίσταση στο κορδόνι εκκίνησης έχει μειωθεί έως και 40%.
Θαμνοκοπτικό HUsqvarna Αυτόματη επαναφορά του διακόπτη stop Husqvarna Θαμνοκοπτικό Εργονομικός σχεδιασμός Θαμνοκοπτικό husqvarna Άνετη χειρολαβή Θαμνοσκοπτικό HUsqvarna Εύκολη αλλαγή κοπτικών εξαρτημάτων

Αυτόματη επαναφορά του διακόπτη stop

Εργονομικός σχεδιασμός

Άνετη χειρολαβή

Εύκολη αλλαγή κοπτικών εξαρτημάτων

Όταν σβήσετε την μηχανή ο διακόπτης stop αυτόματα γυρνά στην θέση εκκίνησης (on) για εκκίνηση χωρίς προβλήματα. Κεκλιμένη μπάρα λαβών και άνετες χειρολαβές παρέχουν ασύγκριτο κράτημα και άνετη θέση εργασίας. Μαλακές χειρολαβές για ασύγκριτη άνεση. Ο μαγνητικός πείρος ασφαλείας διευκολύνει την αλλαγή των κοπτικών εξαρτημάτων.
husqvarna Θαμνοκοπτικό LowVib® Θαμνοκοπτικό Husqvarna Διαφανές δοχείο βενζίνης husqvarna Θαμνοκοπτικό Γωνιακό γρανάζι γρασιδιού Θαμνοκοπτικό Husqvarna Μακρύς άξονας

LowVib®

Μακρύς άξονας

Γωνιακό γρανάζι γρασιδιού

Μακρύς άξονας

Οι αποσβεστήρες κραδασμών απορροφούν αποτελεσματικά τους κραδασμούς, μειώνοντας την καταπόνηση στους βραχίονες και τα χέρια του χρήστη. Ο μακρύς άξονας αυξάνει την ελευθερία των κινήσεων όταν εργάζεστε σε εδάφη με κλίση. Γωνιακό γρανάζι σχεδιασμένο για υψηλή ροπή και κοπτικός εξοπλισμός παράλληλος με το έδαφος για καλύτερες επιδόσεις. Ο μακρύς άξονας παρέχει ευελιξία διευκολύνοντας τον καθαρισμό του γρασιδιού.

Xαρακτηριστικά θαμνοκοπτικού 555RXΤ, Husqvarna

Διαστάσεις
Βάρος (χωρίς λάμα και αλυσίδα) 9,2 kg
Μήκος σωλήνα 1483 mm
Διάμετρος σωλήνα 35 mm
Κινητήρας
Κυβισμός 53,3 cm³
Μέγιστη ισχύς 2.8 kW
Ταχύτητα μέγιστης ισχύος 9000 rpm
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 1.1 lt
Κατανάλωση καυσίμου 480 gr/kWh
Στροφές ανά λεπτό ρελαντί 2800 rpm
Εξοπλισμός
OEM Χορτοκοπτικός δίσκος Multi 350-3
OEM Εξάρτυση Balance XΤ
OEM Χορτοκοπτική κεφαλή T55X M12
Ήχος και Θόρυβος
Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 101 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 121 dB(A)

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.