Βούρτσα νερού πλύσης χειρός 5574-20, Gardena

Βούρτσα νερού πλύσης χειρός 5574-20, Gardena
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 05574-20 Κατηγορίες: , ,

17.90 

Βούρτσα νερού πλύσης χειρός 5574-20, της Gardena.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι:

  • Με αυτό το άνετο μοντέλο της Βούρτσας Νερού Πλύσης Χειρός GARDENA, το καθάρισμα είναι πανεύκολο.
  • Δυνατότητα σύνδεσης στην παροχή νερού, με επίπεδη και ελαφριά κεφαλή, μπορεί εύκολα να φτάσει σε στενά σημεία και να καθαρίσει ήπια και αποτελεσματικά ευαίσθητες επιφάνειες, όπως έπιπλα κήπου, πόρτες γκαράζ, οχήματα, κ.λπ.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Βούρτσα νερού πλύσης χειρός 5574-20, Gardena. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Με αυτό το άνετο μοντέλο της Βούρτσας Νερού Πλύσης Χειρός GARDENA, το καθάρισμα είναι πανεύκολο. Αυτή η Βούρτσα Νερού Πλύσης Χειρός, με δυνατότητα σύνδεσης στην παροχή νερού, με επίπεδη και ελαφριά κεφαλή, μπορεί εύκολα να φτάσει σε στενά σημεία και να καθαρίσει ήπια και αποτελεσματικά ευαίσθητες επιφάνειες, όπως έπιπλα κήπου, πόρτες γκαράζ, οχήματα, κ.λπ.
Η Βούρτσα Νερού Πλύσης Χειρός με σύνδεση στο Original GARDENA System είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας PET τρίχες. Ο έλεγχος ροής με δυνατότητα κλειδώματος ρυθμίζεται ελεύθερα και άνετα με το ένα χέρι.
Μπορείτε να ελέγχετε τη ροή του νερού ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Η περιμετρική μαλακή πλαστική μπορντούρα δεν χαράζει τις επιφάνειες.
Για αποτελεσματικό καθαρισμό, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό τα Σαπουνάκια Στικ. Το καθάρισμα μπορεί να είναι τόσο εύκολο! Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Κοντάρια Νερού Original GARDENA Cleansystem.
Από τρίχες αλόγου για ήπιο καθάρισμα. Δυνατότητα τοποθέτησης για Σαπουνάκια Στικ GARDENA. Τα Σαπουνάκια Στικ GARDENA καθαρίζουν ήπια και αποτελεσματικά και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για λακαρισμένες και πλαστικές επιφάνειες, π.χ. αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, κ.λπ. Προστίθενται εύκολα στη βούρτσα πλύσης χειρός.
Επίπεδη βούρτσα – τέλειο αποτέλεσμα. Η βούρτσα είναι επίπεδη και ελαφριά, με μέγιστη λειτουργικότητα, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα ακόμα και στενά σημεία. Καθαρισμός με τρεχούμενο νερό. Η Βούρτσα Νερού Τριψίματος Χειρός GARDENA συνδέεται στην παροχή νερού και στο Original GARDENA System.
Πρακτική χρήση, δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης και κλειδώματος. Χρήση με το ένα χέρι και μέγιστη άνεση: δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης της ροής νερού και κλειδώματος στην επιθυμητή θέση. Χρήση: Για τον καθαρισμό εργαλείων κήπου, θυρών γκαράζ, οχημάτων κ.λπ.
Με 5 χρόνια εγγύηση. Κατασκευάζονται στη Γερμανία και είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους, την αξιοπιστία τους και τις συνεχείς καινοτομίες τους.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.