Βυθόμετρο, Go7 XSE, Simrad
Βυθόμετρο, Go7 XSE, Simrad
Simrad, βυθόμετρο, Go7 XSE
Go7 XSE Simrad, βυθόμετρο
Go7 XSE Simrad, βυθόμετρο
Go7 XSE Simrad, βυθόμετρο
Go7 XSE Simrad, βυθόμετρο
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 000-12455-001 Κατηγορίες: ,

850.00 

Προβολή καλαθιού

Το προιόν Simrad Go7 XSE έχει καταργηθεί, και έχει αντικατασταθεί με το βυθόμετρο Simrad Go7 XSR.

Το Simrad Go7 XSE, είναι μια συσκευή επαγγελματικών προδιαγραφών για το σκάφος σας που διαθέτει ολές τις βασικές λειτουργίες ενός συστήματος πλοήγησης και επιπρόσθετα παραμετροποιείτε για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ..ψάρεμα, κρουαζιερα, watersports.

Η φωτεινή οθόνη πολλαπλής αφής με ειδικό φίλτρο για τον ήλιο, σας επιτρέπει να βλεπετε κάτω από αντίξοες συνθήκες τις πληροφορίες του ενσωματωμένου GPS, να παρακολουθείτε τα δεδομένα από τους κινητήρες του σκάφους σας, να ελέγχετε το ηχοσύστημα σας και οποιοδήποτε συσκευή μέσω της διασύνδεσης ΝΜΕΑ 2000(R) ένω ταυτόχρονα χειρίζεστε το βυθόμετρο το ίδιο εύκολα όπως το tablet σας.

Στο βυθόμετρο Go7 XSE, της Simrad, μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις τεχνολογίες Broadband Sounder™ CHIRP sonar, StructureScan® HD SideScan και DownScan Imaging™ και να βρίσκετε τα ψάρια όπου και αν βρίσκονται. Η τεχνολογία CHIRP, δηλαδή η δυνατότητα σάρωσης σε πολλαπλές συχνότητες, επιτρέπει την απεικόνιση των των στόχων με ευκρίνεια. Και αυτό όχι μόνο στα µεγαλύτερα µεγέθη ψαριών, αλλά και αυτών που βρίσκονται µέσα σε ένα µικρό κοπάδι, ακόμη και κάτω ή πάνω από αυτό. Mε την ενσωµατωµένη λειτουργία CHIRP ή µε τον κατάλληλο ποµποδέκτη (module), ο χρήστης έχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα στο διαχωρισµό των στόχων.Οι αισθητήρες που χρησιµοποιούνται, κατασκευής του οίκου AIRMAR, είναι ειδικά προσαρµοσµένοι στους ποµποδέκτες της SIMRAD για µέγιστη απόδοση.

Το ενσωματωμένο wifi και η τεχνολογία GoFree επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση μεταξύ του Simrad Go7 XSE, και ένος tablet (ή smartphone) έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε και να χειριστείτε όλες τις λειτουργίες του βυθόμετρου σας, από οποιοδήποτε σημείο στο σκάφος σας!

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.