Γωνιακός τροχός με ρυθμιζόμενη ταχύτητα Νo-volt λειτουργία 1200w 115mm DWE4246, Dewalt
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: DWE4246 Κατηγορίες: ,

138.00 

Γωνιακός τροχός με ρυθμιζόμενη ταχύτητα Νo-volt λειτουργία 1200w 115mm DWE4246, της Dewalt.

Γωνιακός τροχός με ρυθμιζόμενη ταχύτητα Νo-volt λειτουργία 1200w 115mm DWE4246, της Dewalt.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας παρέχει επιπλέον έλεγχο και επιτρέπει στο χρήστη την εργασία με ποικίλα αξεσουάρ σε διάφορα υλικά.
  • Ο συμπλέκτης ασφαλείας μειώνει τη δύναμη μετάδοσης κίνησης από το εργαλείο στο αξεσουάρ σε περίπτωση που αυτό φρακάρει κατά την εργασία.

Η συσκευασία περιλαμβάνει προφυλακτήρα χωρίς κλειδί, αντι-κραδασμική πλευρική λαβή πολλών θέσεων, εσωτερική και εξωτερική φλάντζα δίσκου, κλειδί δίσκου.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Γωνιακός τροχός με ρυθμιζόμενη ταχύτητα Νo-volt λειτουργία 1200w 115mm DWE4246, Dewalt. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας παρέχει επιπλέον έλεγχο και επιτρέπει στο χρήστη την εργασία με ποικίλα αξεσουάρ σε διάφορα υλικά. Ο συμπλέκτης ασφαλείας μειώνει τη δύναμη μετάδοσης κίνησης από το εργαλείο στο αξεσουάρ σε περίπτωση που αυτό φρακάρει κατά την εργασία.
Το σύστημα διακόπτη με ρελέ θα αποτρέψει το εργαλείο να λειτουργήσει ακόμα και όταν αυτό τοποθετηθεί στη πρίζα με το διακόπτη στη θέση ON. Ο διακόπτης πρέπει πάντα να γυρίζει στη θέση OFF πριν και μετά την εργασία. Η προστασία από την υπερφόρτωση θα αποτρέψει το εργαλείο να υπερθερμανθεί μειώνοντας την μέγιστη δύναμή του μέχρι αυτό να κρυώσει.
Σύστημα εξαγωγής σκόνης αποτρέπει την εισαγωγή σκόνης στο κινητήρα, αυξάνοντας τη ζωή του εργαλείου. Αντικραδασμική πλευρική λαβή για μεγαλύτερη άνεση.
Προφυλακτήρας ρυθμιζόμενος χωρίς εργαλείο για μεγαλύτερη ευελιξία. Πλήρως μονωτική βαφή περιελίξεων πηνίου για αυξημένη αντοχή κινητήρα.
Ψήκτρες αυτόματης διακοπής λειτουργίας λόγο φθοράς για μακροζωία του κινητήρα. Μικρού μεγέθους κέλυφος εργαλείου για άνετο κράτημα και εργονομία.
Κέλυφος γραναζιών χαμηλού προφίλ επιτρέπει την πρόσβαση σε δύσκολα σημεία εργασίας. Μέγιστη προστασία κινητήρα από τις τριβές για μακροζωία του εργαλείου.
Φλάντζες στερέωσης εξαρτημάτων Anti lock για γρήγορη και εύκολη αλλαγή των δίσκων χωρίς προβλήματα. Ψηκτροθήκες νέου σχεδιασμού με μονό μπράτσο προλαμβάνουν το μπλοκάρισμα των ψηκτρών σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.
Μπουτόν εμπλοκής άξονα τοποθετημένο στη πλευρά του κέλυφους γραναζιών παρέχει μεγαλύτερη προστασία για εργασία σε δύσκολα σημεία.

Γωνιακός τροχός με ρυθμιζόμενη ταχύτητα Νo-volt λειτουργία 1200w 115mm DWE4246, Dewalt. Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Ισχύς 1200 W
Διάμετρος Δίσκου 115 mm
Ρύθμιση Στροφών Ναι
Βάρος 2.01 – 4kg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.