Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, Telwin

Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, Telwin
Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, Telwin
Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, Telwin
Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, Telwin
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 816087 Κατηγορία:

769.00 

Ηλεκτροκόλληση Maxima 200 Synergic, της Telwin ιδανική λύση σε συνεργεία και εργοτάξια λόγω του ευρέως φάσματος εφαρμογών της και της μεγάλης ευελιξίας ικανότητας κόλλησης διαφόρων υλικών (ατσάλι,ανοξείδωτο,αλουμίνιο ή γαλβανιζέ).

Η έξυπνη και αυτόματη ρύθμιση τόξου βήμα βήμα διατηρεί υψηλής απόδοσης κόλληση σε όλες τις συνθήκες εργασίας με διαφορετικά υλικά ή αέρια.

Με την τεχνολογία Synergic ο χειριστής διαλέγει το υλικό (σίδερο, αλουμίνιο, inox,γαλβανιζέ, υψηλής αντοχής ατσάλι και ανοξείδωτο) και ρυθμίζει με δύο κουμπιά, τη διάμετρο του σύρματος και το πάχος του υλικού. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο μικροεπεξεργαστής για την τέλεια κόλληση με αέριο ή χωρις αέριο.

Ηλεκτροκόλληση που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (συνεργειακή λειτουργία) με αποτέλεσμα να είναι εύκολη στη χρήση ακόμη και από αρχάριο με το βέλτιστο αποτέλεσμα συγκόλλησης.

Συγκόλληση όλων των μετάλλων όπως αλουμίνιο,σίδηρο,ανοξείδωτο με την ίδια ευκολία και με το ίδιο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Χωρίς αέριο χρησιμοποιώντας ειδικό σύρμα (FLUX) κάτι που την καθιστά εύκολη στη μετακίνηση και στη χρήση, σε σημεία που δεν επιτρέπεται η χρήση μπουκάλας ή σε σημεία δύσκολης πρόσβασης και τοποθέτησης.

Δέχεται 5 κιλών κουλούρα σύρματος. Χωρίς αέριο με σύρμα FLUX για σιδηρούχα μέταλλα. Με αέριο για χάλυβα – INOX – αλουμινιο – μπρούντζο. Για κόλληση με TIG. Για κόλληση με ηλεκτρόδιο MMA.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Maxima 200 Synergic της Telwin

Τάση (μονοφασική) 230 V
Συχνότητα 50-60 Hz
Βαθμός Προστασίας IP23
Διάμετρος σύρματος επιχαλκομένο 0,6 – 0,8 mm
Διάμετρος σύρματος ανοιξείδωτο 0,8 mm
Διάμετρος σύρματος αλουμίνιου 0,8 – 1 mm
Διάμετρος σύρματος Flux 0,8 – 1,2 mm
Διάμετρος σύρματος Μπρούτζου 0,8 mm
Ρεύμα Συγκόλλησης 20 – 170 A
Απόδοση 60% 80 A
Ισχύς  3,2 KW
Διαστάσεις 45εκ. x 23.5εκ. x 37εκ.
Βάρος  11 kg      
Η συσκευασία περιλαμβάνει δάδα MIG-MAG, καλώδιο και σώμα.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.