Καγιακ Diving Aquaholic, Eval

Καγιακ Diving Aquaholic, Eval
Καγιακ Diving Aquaholic, Eval
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 04005-4 Κατηγορίες: ,

890.00 

Αυτό το καγιάκ είναι η πατενταρισμένη λύση για όλους όσους ασχολούνται με την κατάδυση. Έχει ένα μοναδικό drop down ράφι και περιλαμβάνει μια θήκη για τοποθέτηση άγκυρας για να δένει το καγιάκ ενόσω διαρκεί η κατάδυση.

Διαθέτει μια διεθνή σημαία κατάδυσης για να εξασφαλιστεί ότι θα είναι ορατό ανά πάσα στιγμή. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν επίσης 2 bucket καταπακτές που κρατούν όχι μόνο τα υπάρχοντά σας στεγνά, αλλά μπορεί επίσης να κλειδώσει με λουκέτο, όταν είστε μακριά από το σκάφος σας (το λουκέτο δεν περιλαμβάνεται).

Διαθέτει μια τάπα επιθεώρησης από πολυκαρμπονάτ που επιτρέπει να βλέπετε τον βυθό πριν αποφασίσετε να καταδυθείτε. Επίσης παρέχονται μια σειρά από λαβές,ώστε να καταστεί όσο το δυνατόν ευκολότερη η ανάβαση στο καγιάκ μετά από μια βουτιά αλλά και για την εύκολη μεταφορά του καγιάκ. Στο πίσω μέρος διαθέτει αποθηκευτικό χώρο με κλιπς.

Κατασκευασμένο από LLDPE (Γραμμικό Χαμηλής Πυκνότητας Πολυαιθυλένιο) με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας, αυτό το καγιάκ έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει.

Περιλαμβάνει: 1 περιστρεφόμενη καλαμοθήκη και κρικάκια τύπου D

Καγιακ Diving Aquaholic, Eval 04005-4. Χαρακτηριστικά.

Κωδικός 04005-4
Μήκος 332cm
Πλάτος 85cm
Ύψος 35cm
Βάρος 42kg
Βάρος φόρτωσης 450kg
Χρώμα Μπλε – Λευκό

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.