Κλαδευτήρι μακριών τηλεσκοπικών χειρολαβών για κλαδιά έως 42mm 650-900, Gardena

Κλαδευτήρι μακριών τηλεσκοπικών χειρολαβών για κλαδιά έως 42mm 650-900, Gardena

Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 12009-20 Κατηγορίες: ,

46.25 

Κλαδευτήρι μακριών τηλεσκοπικών χειρολαβών για κλαδιά έως 42mm 650-900, Gardena

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Κλαδευτήρι bypass για την κοπή χλωρών κλαδιών.
  • Λόγω του μικρού βάρους του και της εξαιρετικής δράσης του μοχλού, η απαιτούμενη δύναμη κοπής είναι μικρή.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Κλαδευτήρι μακριών τηλεσκοπικών χειρολαβών για κλαδιά έως 42mm 650-900B, Gardena. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Κλαδευτήρι bypass για την κοπή χλωρών κλαδιών. Λόγω του μικρού βάρους του και της εξαιρετικής δράσης του μοχλού, η απαιτούμενη δύναμη κοπής είναι μικρή.
Οι χειρολαβές με ρυθμιζόμενο μήκος επιτρέπουν επίσης την κοπή ακριβείας και υψηλότερων κλαδιών. Επιπλέον, τα προστατευτικά από ειδικό πλαστικό προστατεύουν τις αρθρώσεις σας.
Οι αντικολλητικές λεπίδες με το τρόχισμα ακριβείας εγγυώνται άριστες και καθαρές κοπές που δεν τραυματίζουν τα φυτά. Πανίσχυρη κοπή. Οι ρυθμιζόμενες καθ’ ύψος χειρολαβές κάνουν εξαιρετικό μοχλό επιτρέποντάς σας να κόψετε χρησιμοποιώντας λιγότερη δύναμη. Επιπλέον μπορείτε να φτάνετε ψηλότερα κλαδιά με ευκολία.
Ακριβείας και εύκολο στη χρήση – NonStick extra. Οι λεπίδες με ακόνισμα ακριβείας και αντικολλητική επίστρωση σας προσφέρουν κοπή ακριβείας με λίγη δύναμη. Άνεση και ασφάλεια – ErgoTec. Με έως και 3 φορές περισσότερη δύναμη κοπής σε σύγκριση με την παραδοσιακή τεχνική. Οι λαβές από αλουμίνιο είναι εργονομικά σχεδιασμένες με μαλακά υλικά για εύκολο χειρισμό και ασφαλή εργασία.
Απαλό στους καρπούς. Στοπ από ειδικό πλαστικό για να προστατεύσετε τους καρπούς σας. Βραβείο Reddot Design 2019. Το βραβείο Reddot Design είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1955 και είναι πλέον από τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς σχεδιασμού προϊόντων στον κόσμο. Κριτήρια αξιολόγησης: ποιότητα σχεδιασμου, καινοτόμα χαρακτηριστικά και άριστη σχεδίαση.
Με 25 χρόνια εγγύηση. Made in Germany. Κατασκευάζονται στη Γερμανία και είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους, την αξιοπιστία τους και τις συνεχείς καινοτομίες τους.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.