Λιπαντικό αντισκωριακό spray multi-Use 200ml, WD-40

Λιπαντικό αντισκωριακό spray multi-Use 200ml, WD-40
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 001200004 Κατηγορίες: , ,

3.50 

Λιπαντικό αντισκωριακό spray multi-Use 200ml, της εταιρείας WD-40.

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.

Χαρακτηριστικά: Σταματά τα τριξίματα, απομακρύνει την υγρασία, καθαρίζει και προστατεύει, χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη, ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς, δεν περιέχει σιλικόνη.

Εκτοπίζει την υγρασία ώστε να αποτρέψει τη σκουριά και να στεγνώσει τα ηλεκτρικά συστήματα. Διεισδύει σε λασκαρισμένα εξαρτήματα που έχουν κολλήσει.
Λιπαίνει ώστε να επιτρέψει την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού. Αφαιρεί το λάδι, τις ακαθαρσίες, το γράσο και τη βρωμιά. Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη σκουριά και τη διάβρωση. Εύκολο στη χρήση

Συνίσταται για: Εργαλεία και εξοπλισμό κηπουρικής (αλυσοπρίονα, μπορντουροψάλιδα, κλπ), ακροδέκτες μπαταρίας, μπουζί, σκελετούς ποδηλάτων, κλειδαριές και μεντεσέδες θυρών, ηλεκτρικά εργαλεία, κινητήρες, κράματα, εξατμίσεις.

Προσοχή
Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη, εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα, δοχείο υπό πίεση, κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.