Μπαταρία 18V 1,5 Ah Power-X-Change, Einhell
Μπαταρία 18V 1,5 Ah Power-X-Change, Einhell
Μπαταρία 18V 1,5 Ah Power-X-Change, Einhell
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 4511340 Κατηγορίες: ,

34.00 

Μπαταρία 18V 1,5 Ah της Einhell γενικής χρήσης για όλες τις επαναφορτιζόμενες συσκευές Power X-Change, με μέγιστη ασφάλεια χάρη στην ενεργό διαχείριση μπαταρίας της μπαταρίας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Με μηδενική αυτοαποφόρτιση χάρη στα υψηλής ποιότητας ιόντα λιθίου-ιόντων. Το επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί οποιαδήποτε στιγμή χάρη στο σύστημα LED 3 βημάτων.

Με εργονομικό χειρισμό χάρη στις βελτιστοποιημένες χειρολαβές. Προστασία από πρόσκρουση και καλή πρόσφυση λόγω του ελαστικού περιβλήματος.

Το προϊόν παρέχεται με δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας από την αντιπροσωπεία.

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Εκτεταμένη εγγύηση, 2 + 1 Χρόνια Einhell Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή.

Μπορείτε μέσα σε 16 εβδομάδες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Μπαταρία 18V 1,5 Ah Power-X-Change, Einhell. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Γενικής χρήσης για όλες τις επαναφορτιζόμενες συσκευές Power X-Change Μέγιστη ασφάλεια χάρη στην ενεργό διαχείριση μπαταρίας της Einhell
Μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής Μηδενική αυτοαποφόρτιση χάρη στα υψηλής ποιότητας ιόντα λιθίου-ιόντων
Παρακολούθηση όλων των παραμέτρων με τα πλέον σύγχρονα εξαρτήματα Το επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί οποιαδήποτε στιγμή χάρη στο σύστημα LED 3 βημάτων
Προστασία από πρόσκρουση και καλή πρόσφυση λόγω του ελαστικού περιβλήματος Εργονομικός χειρισμός χάρη στις βελτιστοποιημένες χειρολαβές

Μπαταρία 18V 1,5 Ah Power-X-Change, Einhell.Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Συσσωρευτής 18 V 1.5 Ah Li-Ion
Βάρος προϊόντος 0.4 kg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.