Μπαταρία
4511501
Einhell
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: 4511501 Κατηγορίες: ,

56.60 

Μπαταρία 18V 3,0Ah Power X-Change Plus, Einhell, 4511501: Πλεονεκτήματα Χρήσης

Καθολική χρήση σε όλες τις επαναφορτιζόμενες συσκευές Power X-Change: Εξοικονόμηση χρημάτων, προστασία του περιβάλλοντος και ευελιξία
Ειδική λαβή για εύκολη αφαίρεση Σύστημα διαχείρισης μπαταριών με ελεγχόμενη διαδικασία ABS
Τεχνολογία PLUS: επιπλέον ισχύς για εντατική λειτουργία Μέγιστη. ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση, χρόνος λειτουργίας και διάρκεια ζωής
Τα υψηλής ποιότητας κύτταρα Li-Ion δεν παρουσιάζουν φαινόμενο μνήμης, Με χαμηλή αυτοεκφόρτιση και υψηλή, σταθερή ισχύ
Το τρέχον επίπεδο φόρτισης υποδεικνύεται από την οθόνη LED 3 σταδίων Προστασία από κρούσεις και καλή πρόσφυση χάρη στο περίβλημα με επίστρωση από καουτσούκ
Κατάλληλο για χρήση TWIN-PACK σε εφαρμογές που απαιτούν ισχύ 36V και 17% πιο συμπαγής σχεδίαση, καθώς και 20% χαμηλότερο βάρος Περίβλημα προστατευμένο από σκόνη, διάβρωση και μηχανικές βλάβες

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή. Μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Το Einhell 18V 3.0 Ah Power X-Change PLUS είναι μέλος του πολυλειτουργικού και πλήρως εναλλάξιμου συστήματος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Power X-Change της Einhell.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Power X-Change μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως για την παροχή ισχύος και αντοχής σε κάθε επαναφορτιζόμενο εργαλείο από ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων κήπου και εργαστηρίου.

Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή. Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένας φορτιστής για όλα τα εργαλεία όχι μόνο εξοικονομεί σημαντικό κόστος αγοράς, η καθολική χρήση βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ευελιξία στο σπίτι και στον κήπο.

Εξαλείφει επίσης την ακαταστασία και το χάος του να έχουμε διαφορετικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές για κάθε εργαλείο.

Η τελευταία γενιά κυττάρων ιόντων λιθίου παρέχει 100% περισσότερη ισχύ για μέγιστη ισχύ σε κάθε εφαρμογή σε συνδυασμό με σχεδιασμό που είναι 17% πιο συμπαγής με 20% λιγότερο βάρος.

Επιπλέον, η τεχνολογία PLUS σημαίνει επιπλέον ισχύ για εργασίες υψηλής ενέργειας.

Επιπλέον, η υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία αντιστέκεται στο φαινόμενο μνήμης και η αυτοεκφόρτιση που συνήθως συνδέεται με τις μπαταρίες, παρέχοντας σταθερή υψηλή ισχύ.

Το 18 V 3.0 Ah PXC PLUS είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλής ποιότητας από την οικογένεια Power X-Change και είναι επίσης κατάλληλη για χρήση TWIN-PACK για εφαρμογές 36 V.

Το σύστημα διαχείρισης ενεργών μπαταριών που ελέγχεται από τη διαδικασία ABS διαθέτει μικροεπεξεργαστή για μόνιμη παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας.

Εξασφαλίζει επομένως τη μέγιστη ασφάλεια, τη βέλτιστη απόδοση του εργαλείου, το μέγιστο χρόνο λειτουργίας και τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Το τρέχον επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί σε οθόνη LED 3 βημάτων.

Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό στη σκόνη, τη διάβρωση και τις μηχανικές επιδράσεις.

Η λαστιχένια επίστρωση παρέχει υψηλή προστασία από κρούση στη μπαταρία.

Υπάρχει ειδική λαβή για εύκολη αφαίρεση από κάθε εργαλείο.

Μπαταρία 18V 3,0Ah Power X-Change Plus, Einhell, 4511501: Χαρακτηριστικά

Τάση 18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας 3 Ah
Μέγιστη ισχύς 900 W
Μεικτό βάρος 0.63 kg
Διαστάσεις συσκευασίας 92 mm x 58 mm x 137 mm
Βάρος προϊόντος 0.58 kg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.