Μπαταρία
4511502
Einhell
einhell-4511502-3
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: 4511502 Κατηγορίες: ,

88.00 

Μπαταρία 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus, Einhell, 4511502: Πλεονεκτήματα Χρήσης

Καθολική χρήση σε όλες τις επαναφορτιζόμενες συσκευές Power X-Change: Εξοικονόμηση χρημάτων, προστασία του περιβάλλοντος και ευελιξία
Το επίπεδο φόρτισης υποδεικνύεται ακριβώς με % ποσοστό στην ψηφιακή οθόνη Οι νέες μποαταρίες προσφέρουν 100% περισσότερη ισχύ και μέγιστη απόδοση
Τεχνολογία PLUS: επιπλέον ισχύς για εντατική λειτουργία Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών με ελεγχόμενη διαδικασία ABS σημαίνει Μέγιστη. ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση, χρόνος λειτουργίας + διάρκεια ζωής
Τα υψηλής ποιότητας κύτταρα Li-Ion δεν παρουσιάζουν φαινόμενο μνήμης, Με χαμηλή αυτοεκφόρτιση και υψηλή, σταθερή ισχύ
Προστασία από κρούσεις και καλή πρόσφυση χάρη στο περίβλημα με επίστρωση από καουτσούκ Ειδική λαβή για εύκολη αφαίρεση
Περίβλημα προστατευμένο από σκόνη, διάβρωση και μηχανικές βλάβες Κατάλληλο για χρήση TWIN-PACK σε εφαρμογές που απαιτούν ισχύ 36V και 17% πιο συμπαγής σχεδίαση, καθώς και 20% χαμηλότερο βάρος

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή. Μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Το Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC PLUS είναι μέλος του πολυλειτουργικού και πλήρως εναλλάξιμου συστήματος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Power X-Change από την Einhell.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Power X-Change μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως για την παροχή ισχύος και αντοχής σε κάθε επαναφορτιζόμενο εργαλείο από ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων κήπου και εργαστηρίου.

Τα πλεονεκτήματα για τον πελάτη είναι προφανή: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένας φορτιστής για όλα τα εργαλεία όχι μόνο εξοικονομεί σημαντικό κόστος αγοράς, η καθολική χρήση βοηθά επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ευελιξία στο σπίτι και στον κήπο.

Εξαλείφει επίσης την ακαταστασία και το χάος του να έχουμε διαφορετικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές για κάθε εργαλείο.

Η τελευταία γενιά κυττάρων ιόντων λιθίου παρέχει 100% περισσότερη ισχύ σε κάθε εφαρμογή.

Επιπλέον, η τεχνολογία PLUS σημαίνει επιπλέον ισχύ για εργασίες υψηλής ενέργειας.

Επιπλέον, η υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία αντιστέκεται στο φαινόμενο μνήμης και η αυτοεκφόρτιση που συνήθως συνδέεται με τις μπαταρίες, παρέχοντας σταθερή υψηλή ισχύ.

Το 18 V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλής ποιότητας από την οικογένεια Power X-Change και είναι επίσης κατάλληλη για χρήση TWIN-PACK για εφαρμογές 36 V.

Το σύστημα διαχείρισης ενεργών μπαταριών που ελέγχεται από τη διαδικασία ABS διαθέτει μικροεπεξεργαστή για μόνιμη παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας.

Εξασφαλίζει συνεπώς τη μέγιστη ασφάλεια, τη βέλτιστη απόδοση του εργαλείου, το μέγιστο χρόνο λειτουργίας και τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Το ακριβές, τρέχον επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί σε ψηφιακή οθόνη.

Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό στη σκόνη, τη διάβρωση και τις μηχανικές επιδράσεις.

Η λαστιχένια επίστρωση παρέχει υψηλή προστασία από κρούση στη μπαταρία.

Υπάρχει ειδική λαβή για εύκολη αφαίρεση από κάθε εργαλείο.

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης, πατώντας εδώ.

Μπαταρία 18V 4-6Ah Multi-Ah PXC Plus, Einhell, 4511502: Χαρακτηριστικά

Τάση 18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας 6 Ah
Μέγιστη ισχύς 1350 W
Μεικτό βάρος 1.08 kg
Διαστάσεις συσκευασίας 93 mm x 82 mm x 182 mm
Βάρος προϊόντος 1.01 kg

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.