Μπαταρία 2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB 4511524, Einhell
5Ah PXC-Twinpack CB
Einhell
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: 4511524 Κατηγορίες: ,

57.96 

Μπαταρία 2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB 4511524, Einhell: Πλεονεκτήματα Χρήσης

Καθολική χρηστικότητα για όλες τις συσκευές Power X-Change: Εξοικονόμηση χρημάτων, προστασία του περιβάλλοντος και ευελιξία
Περισσότερες ώρες εργασίας και περισσότερη ισχύς χάρη στις μπαταρίες 2x 18V Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών με ελεγχόμενη διαδικασία ABS σημαίνει
max ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση, χρόνος λειτουργίας+διάρκεια ζωής Ελευθερία χωρίς καλώδια: Χωρίς μπερδεμένα καλώδια και ελεύθερη εργασία
Χάρη στην υψηλή ποιότητα κυψελών Li-Ion, κανένα φαινόμενο μνήμης, χαμηλή αυτοεκφόρτιση και υψηλή, σταθερή ισχύς
Τρέχουσα κατάσταση φόρτισης μέσω οθόνης LED 3 σταδίων Εύκολη αφαίρεση χάρη στην αυλακωτή λαβή
Περίβλημα προστασία από σκόνη, διάβρωση και μηχανικές βλάβες Κατάλληλο για χρήση TWIN-PACK σε εφαρμογές που απαιτούν ισχύ 36V

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή.Μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Οι μπαταρίες 2x 18V 2.5 Ah Power X-Change είναι μέλη του πολυλειτουργικού και πλήρως εναλλάξιμου συστήματος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Power X-Change από την Einhell.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Power X-Change μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως για την παροχή ισχύος και αντοχής σε κάθε εργαλείο μπαταρίας από ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων κήπου και εργαστηρίου.

Τα πλεονεκτήματα για τον πελάτη είναι προφανή: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένας φορτιστής για όλα τα εργαλεία όχι μόνο εξοικονομεί σημαντικό κόστος αγοράς, η καθολική χρήση βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ευελιξία στο σπίτι και στον κήπο.

Εξαλείφει επίσης την ακαταστασία και το χάος της ύπαρξης διαφορετικών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών για κάθε ξεχωριστό εργαλείο.

Η 18 V 2.5 Ah PXC είναι μια βασική επαναφορτιζόμενη μπαταρία από την οικογένεια Power X-Change και είναι επίσης κατάλληλη για χρήση TWIN-PACK για εφαρμογές 36 V.

Με δύο μπαταρίες 2,5 Ah ως TWIN-PACK ο χρόνος εργασίας θα παραταθεί και οι μπαταρίες μπορούν να παρέχουν περισσότερη ισχύ (2x 18V = 36V) για εφαρμογές που απαιτούν ενέργεια.

Το σύστημα διαχείρισης ενεργής μπαταρίας ελεγχόμενης από τη διαδικασία ABS διαθέτει μικροεπεξεργαστή για μόνιμη παρακολούθηση των παραμέτρων της μπαταρίας.

Εξασφαλίζει επομένως τη μέγιστη ασφάλεια, τη βέλτιστη απόδοση του εργαλείου, το μέγιστο χρόνο λειτουργίας και τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Το τρέχον επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί σε οθόνη LED 3 βημάτων.

Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό στη σκόνη, τη διάβρωση και τις μηχανικές επιδράσεις.

Υπάρχει μια λαβή για να μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία από κάθε εργαλείο.

Μπαταρία 2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB 4511524, Einhell: Χαρακτηριστικά

Τάση συνεχούς ρεύματος 18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας 2500 mAh
Μέγιστη ισχύς 720 W
Αριθμός μπαταριών 2 τεμάχια
Βάρος προϊόντος 0.46 kg
Μεικτό βάρος 0.99 kg
Διαστάσεις συσκευασίας 110 mm x 84 mm x 181 mm

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.