Πιστολέτο Flexvolt Xr 54v 2×6.0Ah DCH323T2, Dewalt
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: DCH323T2 Κατηγορίες: ,

832.60 

Πιστολέτο Flexvolt Xr 54v 2×6.0Ah DCH323T2, της Dewalt.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι:

  • Το πρώτο στην κατηγορία του πιστολέτο υψηλών αποδόσεων με ικανότητα διάτρησης 43 οπών (18mm x 80mm) ανά φόρτιση.
  • Λειτουργία αναστολής της περιστροφής για ελαφρές σκαπτικές εργασίες σε τοιχοποιία, πλακάκια και λειτουργία αναστολής της κρούσης για διάτρηση σε ξύλο και μέταλλο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 x 6,0ah Flex XR μπαταρίες, φορτιστή, ρυθμιζόμενη πλευρική λαβή, ανθεκτική θήκη μεταφοράς tstak.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Πιστολέτο Flexvolt Xr 54v 2×6.0Ah DCH323T2, Dewalt. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Το πρώτο στην κατηγορία του πιστολέτο υψηλών αποδόσεων με ικανότητα διάτρησης 43 οπών (18mm x 80mm) ανά φόρτιση. Λειτουργία αναστολής της περιστροφής για ελαφρές σκαπτικές εργασίες σε τοιχοποιία, πλακάκια και λειτουργία αναστολής της κρούσης για διάτρηση σε ξύλο και μέταλλο.
Brushless κινητήρας με υψηλής χωρητικότητας μπαταρία XR FLEXVOLT 6.0Ah 18V Lithium-ion για εξαιρετικές αποδόσεις αυτονομίας και μειωμένες ανάγκες συντήρησης. Ηλεκτρονικός συμπλέκτης για υψηλή ροπή και βελτιωμένη αντοχή.
Perform & Protect: με τα χαμηλότερα επίπεδα κραδασμών 8.5m/s² στην κατηγορία του για πιο ξεκούραστη εργασία. Ισχυρό, φωτεινό LED με λειτουργία καθυστέρησης βελτιώνει την ορατότητα στην εργασία σε σκοτεινά σημεία.
Ιδανικό για διάτρηση σε μπετό, δομικά υλικά και τούβλα από 4χιλ. έως 28χιλ. Ελαφρύς κόμπακτ σχεδιασμός για μεγαλύτερη άνεση όταν εργάζεστε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πιστολετο Flexvolt Xr 54v 2×6.0ah, Dewalt. Τεχνικά Χαρακτηριστικά.

Τάση 54V
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Βάρος 3.70 kg
Υποδοχή SDS-PLUS

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.