Υβριδικός αεροσυμπιεστής PRESSITO
Einhell – 4020460
einhell-4020460-2
einhell-4020460-3
einhell-4020460-4
einhell-4020460-5
einhell-4020460-6
einhell-4020460-7
einhell-4020460-8
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες Μοντέλο : 4020460 Κατηγορίες: , ,

83.96 

Υβριδικός αεροσυμπιεστής PRESSITO, Einhell – 4020460: Πλεονεκτήματα Χρήσης

Μέλος της οικογένειας Power X-Change Υβριδική λειτουργία: μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει με καλώδιο τροφοδοσίας ή μπαταρία
Υψηλής πίεσης αντλία για να φουσκώνουν τα ελαστικά αυτοκινήτων, ελαστικά, μπάλες Αντλία χαμηλής πίεσης για φούσκωμα στρώματος αέρα
Αναρρόφηση χαμηλής πίεσης για την απομάκρυνση των στρώσεων αέρα Ψηφιακή οθόνη πίεσης με απλή χειροκίνητη λειτουργία
Η αντλία υψηλής πίεσης μπορεί να ρυθμιστεί επιθυμητή πίεση έως και 11 bar Αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν επιτευχθεί η επιθυμητή πίεση
Ενσωματωμένη αποθήκευση του σετ προσαρμογέα τροφοδοσίας 3 τεμαχίων Παράδοση χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή (πωλούται ξεχωριστά)

Εκτεταμένη εγγύηση

24 μήνες εγγυήση, με δωρεάν επέκταση σε 36 μήνες

Η εγγυήση μπορεί να επεκταθεί για κάθε νέο προϊον Einhell. Η επέκταση είναι δωρεάν, εύκολη και απλή.Μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος, να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα της Einhell και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της προστασίας από την εκτεταμένη εγγυήση.

Ο υβριδικός αεροσυμπιεστής Einhell Pressito είναι ένας πολυλειτουργικός αεροσυμπιεστής με αντλία υψηλής πίεσης και χαμηλής πίεσης καθώς και η επιλογή για αναρρόφηση χαμηλής πίεσης.

Ο πρακτικός υβριδικός αεροσυμπιεστής μπορεί να λειτουργήσει τόσο με καλώδιο τροφοδοσίας όσο και με ισχυρή μπαταρία 18 volt από τη σειρά Power X-Change (λειτουργία 6 σε 1).

Το Pressito με αντλία υψηλής πίεσης για την επικάλυψη των ελαστικών των οχημάτων και των ποδηλάτων δεν είναι μόνο μια τέλεια προσθήκη για το γκαράζ, αλλά και ιδανική για χρήση εν κινήσει.

Επίσης στον αθλητισμό, ο συμπιεστής είναι ένα πρακτικό βοήθημα όταν φουσκώνετε μπάλες απευθείας στο γήπεδο ή για τον τελευταίο έλεγχο ελαστικών πριν από μία μεγάλη διαδρομή ποδηλάτου.

Η μέγιστη πίεση λειτουργίας της αντλίας υψηλής πίεσης είναι 11 bar και μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα.

Με τη λειτουργία αυτόματης διακοπής λειτουργίας, ο συμπιεστής σταματάει όταν φτάσει η ρυθμισμένη πίεση.

Με την αντλία χαμηλής πίεσης, τα στρώματα αέρα ή τα φουσκωτά σκάφη μπορούν να φουσκωθούν σε ελάχιστο χρόνο και η αναρρόφηση χαμηλής πίεσης βοηθά στο γρήγορο ξεφούσκωμα.

Μπορείτε να αλλάξετε από υψηλή σε χαμηλή πίεση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η παράδοση περιλαμβάνει ένα σετ τριών τεμαχίων με προσαρμοστές για ελαστικά αυτοκινήτων και ποδηλάτων, για μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και για στρώματα αέρα και φουσκωτά.

Τα καλώδια και οι εύκαμπτοι σωλήνες του υβριδικού συμπιεστή αποθηκεύονται απευθείας στη συσκευή έτσι ώστε να μην μπορούν να παρεμποδίσουν ούτε να χαθούν.

Το σετ φουσκώματος έχει επίσης σταθερή θέση στην κατοικία.

Ο υβριδικός συμπιεστής είναι εξοπλισμένος με ψηφιακή οθόνη με οθόνη πίεσης, η χειροκίνητη λειτουργία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι φιλική προς το χρήστη.

Ο συμπαγής και ελαφρύς υβριδικός αεροσυμπιεστής μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και είναι επίσης κατάλληλος ως κινητός σύντροφος στο αυτοκίνητο χάρη στη λειτουργία της μπαταρίας και στην πρακτική λαβή.

Το πλεονέκτημα της λειτουργίας της μπαταρίας είναι προφανές: Με τη νέα, ισχυρή και ανθεκτική γενιά μπαταριών Einhell, ο πολυλειτουργικός αεροσυμπιεστής μπορεί επίσης να λειτουργήσει άνετα εν κινήσει.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με όλα τα μέλη της οικογένειας Power X-Change, τόσο στον κήπο όσο και στα εργαλεία.

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές της οικογένειας Power X-Change διατίθενται ξεχωριστά στο εμπόριο.

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης, πατώντας εδώ.

Υβριδικός αεροσυμπιεστής PRESSITO, Einhell – 4020460: Χαρακτηριστικά

Παροχή ρεύματος 220-240 V – 50 Hz
Αντλία υψηλής πίεσης ισχύς αναρρόφησης 21 L/min
Παροχή της αντλίας υψηλής πίεσης στα 0 bar 16 L/min
Παροχή της αντλίας υψηλής πίεσης στα 4 bar 10 L/min
Παροχή της αντλίας υψηλής πίεσης στα 7 bar 8 L/min
Μέγιστη πίεση αντλίας υψηλής πίεσης 11 bar
Μήκος εύκαμπτου σωλήνα 710 mm
Επίπεδο ηχητικής πίεσης Lpa 71.5 dB (A)
Επίπεδο ηχητικής ισχύος LWA 82.5 dB (A)
Βάρος προϊόντος 2.11 kg
Βάρος συσκευασίας 2.63 kg
Διαστάσεις συσκευασίας 300 mm x 190 mm x 222 mm

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.