Φρεζα Ακριβειας Mf70 Micro, Proxxon
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες SKU: MF70 Κατηγορίες: ,

370.00 

Φρεζα ακριβείας MF70 Micro, της Proxxon.

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι:

  • Μικρή και ευπαρουσίαστη, υψηλής ακριβείας για τεχνικούς εργαστηρίου, οπτικούς, κοσμηματοπώλες,τεχνίτες ηλεκτρονικών/μοντελιστές.
  • Για εργασία με εξαιρετικά μικρούς κόφτες βάση από φαιό χυτοσίδηρο.

Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Φρεζα ακριβείας MF70 Micro, Proxxon. Πλεονεκτήματα Χρήσης.

Φρέζα υψηλής ακριβείας για τεχνικούς εργαστηρίου, οπτικούς, κοσμηματοπώλες,τεχνίτες ηλεκτρονικών/μοντελιστές. Διατρητικό μηχάνημα – φρέζα MICRO MF 70 Για εργασία με εξαιρετικά μικρούς κόφτες Βάση από φαιό χυτοσίδηρο.
Περιλαμβάνει και την κατακόρυφη κολώνα και το σύνθετο τραπέζι που είναι από επεξεργασμένο, υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Όλοι οι άξονες είναι χωρίς ανοχή και έχουν ρυθμιζόμενους τάκους.
Ο κεντροφορέας είναι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο και περιλαμβάνει τo ειδικό (ζυγοσταθμισμένο) μοτέρ 24 πόλων και είναι εξαιρετικά σταθερό ακόμα και σε μεγάλες και υψηλές ταχύτητες λειτουργίας. Αυτή η σταθερότητα διευκολύνει την χρήση των πιο λεπτών κοφτών.
Οι τριπλοί διαιρετοί , από βαμμένο χάλυβα δακτύλιοι σύσφιξης ΜΙCROMOT καλύπτουν 1,0 – 1,5 – 2,0 – 2,35 – 3,0 – 3,2mm. Το τραπέζι διαθέτει 3 εγκοπές σχήματος Τ του 12Χ6Χ5 μοντέλου MICROMOT.
Μία κλίμακα ρυθμιζόμενου οδηγού διευκολύνει τις θέσεις των προς επεξεργασία τεμαχίων. Όλοι οι χειροτροχοί είναι μηδενικής ρύθμισης με μία περιστροφή = 1.0mm, 1 υποδιαίρεση =0,05mm.

Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας, και καλέστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς.