Σπίτι


Στο ηλεκτρονικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προιόντων για τον εξοπλισμό και τη συντήρηση του σπιτιού σας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Σπίτι Υπάρχουν 124 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ηλεκτρικές Σκούπες
  Ηλεκτρικές σκούπες Karcher, το καλύτερο όνομα στις καλύτερες τιμές

  Ηλεκτρικές σκούπες, τα καλύτερα όνοματα στις καλύτερες τιμές

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε ηλεκτρικές σκούπες Karcher, Dewalt ή Bormann για κάθε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.


  Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα μεγάλο ή ένα μικρό σαλόνι ή χώρο αποθήκευσης, αν είστε εργένης ή με οικογένεια ή θέλετε μία μηχανή αναρρόφησης με ή χωρίς φίλτρο, στο ηλεκτρονικό μας καταστημα, θα βρείτε τη σκούπα αναρρόφησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας απόλυτα και εξασφαλίζει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.


  Επίσης σε μας θα βρείτε και τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων της Kärcher, τις σκούπες στάχτης και τους πολυκαθαριστές, έτσι ώστε να είστε εξοπλισμένοι για κάθε πιθανή εργασία καθαρισμού.


  Ειδικά συστήματα φίλτρου και μεμονωμένα αξεσουάρ ενεργοποιούν αυτές τις ισχυρές σκούπες καθαρισμού για την αποκομιδή διαφορετικών τύπων ρύπων γρήγορα και σε βάθος ή αφαιρούν τους επίμονους ρύπους από τις υφασμάτινες επιφάνειες.

  Ηλεκτρικές σκούπες - Κατηγορίες

  Σκούπα αναρρόφησης με σακούλα

  Σκούπα αναρρόφησης με σακούλα

  Οι σκούπες αναρρόφησης με σακούλα εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε όλο το σπίτι σε σύντομο χρόνο και διαθέτουν ένα υγιεινό σύστημα φίλτρου.
  Σκούπα αναρρόφησης χωρίς σακούλα

  Σκούπα αναρρόφησης χωρίς σακούλα

  Πολύ-κυκλωνική τεχνολογία αντί για σκούπα αναρρόφησης με σακούλα: Η ιδανική σκούπα αναρρόφησης για εκείνους που δεν θέλουν να αγοράζουν και να αλλάζουν φίλτρα.
  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού

  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού

  Επιτρέψτε στους αλλεργικούς να αναπνεύσουν βαθειά: η σκούπα αναρρόφησης της Kärcher με την καινοτόμο τεχνολογία φίλτρου, για καθαρά δάπεδα και φρέσκο αέρα ταυτόχρονα.
  Πολύ-λειτουργική σκούπα αναρρόφησης

  Πολύ-λειτουργική σκούπα αναρρόφησης

  Είτε ο ρύπος είναι στεγνός είτε υγρός, είτε η σκόνη είναι χοντρόκκοκη είτε λεπτόκοκκη, οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher αφαιρούν όλους τους ρύπους, ακόμη και μεγάλες ποσότητες νερού. Ιδανικό για αυτοκίνητα, γκαράζ, υπόγεια, εργαστήρια, χώρους ανακαινίσεων και γύρω από το σπίτι.
  Καθαριστής χαλιών

  Καθαριστής χαλιών

  Για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες, για εκείνους που έχουν κατοικίδιο και για εκείνους οι οποίοι θέλουν να καθαρίζουν σε βάθος: οι πολυκαθαριστές της Kärcher καθαρίζουν τις υφασμάτινες επιφάνειες, όπως χαλιά, επικαλυμμένα έπιπλα, στρώματα, καθίσματα αυτοκινήτων και αντικείμενα που βρίσκονται σε τοίχους, βαθιά μέσα στις ίνες.
  hlektr_skoupa_6.jpg

  Σκούπες στάχτης

  Είτε είναι σκόνη από το καλοκαιρινό barbecue, είτε στάχτη από το τζάκι του χειμώνα, οι σκούπες στάχτης της Kärcher αφαιρούν όλα τα κατάλοιπα στάχτης. Αξιόπιστα. Εις βάθος. Με ασφάλεια. Και τα χέρια σας θα μένουν πάντα καθαρά κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
  Σκουπάκια

  Σκουπάκια

  Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε μικρές σκούπες όπως τον επαγγελματικό συλλέκτη σκόνης.

  Εξαρτήματα για ηλεκτρικές σκούπες

  Εξαρτήματα για ηλεκτρικές σκούπες.

  Βρείτε σε μας τα αυθεντικά εξαρτήματα της Kärcher, για να βελτιστοποιήσετε την ισχύ και να επεκτείνετε τις εφαρμογές των μηχανημάτων καθαρισμού σας.

 • Ηλ. σκούπες με σακούλα
  Σκούπες αναρρόφησης με σακούλα της Karcher & Dewalt, σε καταπληκτικές τιμές

  Σκούπες αναρρόφησης με σακούλα της Karcher & Dewalt, σε καταπληκτικές τιμές

  Οι σκούπες αναρρόφησης με σακούλα εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε όλο το σπίτι σε σύντομο χρόνο και διαθέτουν ένα υγιεινό σύστημα φίλτρου.

  Η δοκιμασμένη VC 6 είναι ο απόλυτος βοηθός για τα μεγάλα νοικοκυριά και οικογένειες, καθώς διαθέτει πολλά αξεσουάρ άνεσης και καθαρίζει ακόμη και μεγάλες περιοχές άνετα και γρήγορα

 • Σκούπες στάχτης
  Σκούπες στάχτης από την Karcher & την Bormann σε προσιτές τιμές.

  Σκούπες στάχτης από την Karcher & την Bormann σε προσιτές τιμές.

  Είτε είναι σκόνη από το καλοκαιρινό barbecue, είτε στάχτη από το τζάκι του χειμώνα: οι σκούπες στάχτης απομακρύνουν τη στάχτη χωρίς κόπο και εις βάθος.

  Αγοράστε τις από το τεχνικό μας πολυκατάστημα σε προσιτές τιμές.

 • Σκουπάκια

  Σκουπάκια Karcher σε τιμές προσιτές.

  Βρείτε στο τεχνικό πολυκατάστημα μας σκουπάκια Karcher σε προσιτές τιμές.
 • Επαγγελματικές...
  Επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού Karcher σε ασύγκριτες τιμές

  Επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού Karcher σε ασύγκριτες τιμές

  Οι επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού της Kärcher παρέχουν ιδανικές λύσεις για τη βιομηχανία, τους επαγγελματίες, την αυτοκίνηση, τις επιχειρήσεις καθαρισμού κτιρίων και τους τεχνίτες.


  Διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την καινοτομική τεχνολογία φίλτρων και τον εξαιρετικά άνετο χειρισμό.


  Βρείτε τις στο τεχνικό πολυκατάστημα Μυλωνάς σε προσιτές τιμές

 • Σόμπες
  Σόμπες σε χαμηλές τιμές

  Σόμπες σε χαμηλές τιμές

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σόμπες, ξυλόσομπες, κουζίνες, τζακόσομπες από ατσάλι, μαντέμι ή εμαγιέ σε χαμηλές τιμές.

 • Στεγανωτικά - Μονωτικά
  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε λύσεις για όποιο προβλήμα μόνωσης και στεγανοποιήσης αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας και σε χαμηλές τιμές

  Υλικά μόνωσης και στεγανοποίησης σε χαμηλές τιμές

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε λύσεις για όποιο προβλήμα μόνωσης και στεγανοποίησης αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας και σε χαμηλές τιμές.

 • Δεξαμενές
  Δεξαμενές, σε διάφορες διαστάσεις και χωρητικότητες της εταιρείας Bakoplast σε απίστευτες τιμές.

  Δεξαμενές, σε διάφορες διαστάσεις και χωρητικότητες της εταιρείας Bakoplast σε απίστευτες τιμές.

  Κατασκευασμένες για την αποθήκευση υγρών όπως πόσιμου νερού, κρασιού, λαδιού, αλκάλιων, οξέων, πετρελαίου κ.λ.π. Έχουν μικρό βάρος, ιδανικές διαστάσεις και διαθέτουν χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. Είναι ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και στην ηλιακή έκθεση χωρίς να αλλοιώνονται.

  Κατασκευασμένες από γραμμικό, ομοιογενές και πρωτογενές πολυαιθυλένιο εμπλουτισμένο με αντηλιακό U.V. Απόλυτα ουδέτερες προς όλα τα υλικά, με μεγάλη αντοχή και στιβαρότητα. Συμμορφώνονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υλικά υψηλής πιστότητας με έγγριση από το γενικό χημείο του κράτους (αρθ.26, παρ.1) για επαφή με τρόφιμα και οδηγίες Ε.Ε.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και να σας κάνουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς μαζί με τα έξοδα αποστολής.
 • Χρώματα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 124 αντικείμενα
 • Γρήγορη προβολή
  175,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Χλώριο σε ταμπλέτες ISODELSA συσκευασία 25Kg, της Ercros. Χλώριο 90% αργής διαλύσεως σε ταμπλέτες των 200gr με σταθεροποιητή, για την καθημερινή τακτική απολύμανση του νερού της πισίνας. Οι ταμπλέτες χλωρίου περιέχουν σταθεροποιητή για να διαλύονται ανάλογα με την ανάγκη του νερού για χλώριο. Επίσης δεν περιέχουν ασβέστιο, δεν προκαλούν επικαθίσεις αλάτων...

  175,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  70,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Χλώριο σε ταμπλέτες ISODELSA συσκευασία 10Kg, της Ercros. Χλώριο 90% αργής διαλύσεως σε ταμπλέτες των 200gr με σταθεροποιητή, για την καθημερινή τακτική απολύμανση του νερού της πισίνας. Οι ταμπλέτες χλωρίου περιέχουν σταθεροποιητή για να διαλύονται ανάλογα με την ανάγκη του νερού για χλώριο. Επίσης δεν περιέχουν ασβέστιο, δεν προκαλούν επικαθίσεις αλάτων...

  70,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  Από 9,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Aquadur της, AlChimica είναι υδατοδιαλυτή, εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών, η οποία χρησιμοποιείται με επιτυχία ως αγγυρωτικό (αστάρι) για τη σειρά προϊόντων HYPERDESMO® πάνω από 20 χρόνια. Είναι πιστοποιημένο ως φράγμα ύδατος και υδρατμών («Class ΙΙΙ»), το οποίο το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές όπου εμφανίζεται ανερχόμενη υγρασία ή αρνητική...

  Από 9,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  88,50 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το στεγανωτικό - μονωτικό ταράτσας HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη (xylol) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση....

  88,50 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  79,80 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το HYPERDESMO®-CLASSIC της AlChimica, είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Είναι ιδανικό για γενική χρήση, μια οικονομική και απλή λύση στεγάνωσης. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη...

  79,80 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  899,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Σόμπα Pellet 10kW, της Unimac. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι: Ισχυρή σόμπα Pellet 10kW με μεγάλη απόδοση θέρμανσης Ομοιόμορφη, σταθερή, τέλεια καύση Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

  899,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  33,90 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Είναι μέλος της οικογένειας Einhell Power X-Change. Διαθέτει εξαρτήματα που χρειάζεστε για γρήγορο και λεπτομερή καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας, από δάπεδα ταπήτων και ταπετσαρίες έως παρκέ και πλακάκια δαπέδου. Το αξεσουάρ δαπέδου είναι το καλύτερο για σκληρά δάπεδα και λεία επιφάνεια. Ένα δεύτερο εργαλείο παρέχεται για ταπετσαρίες και υφάσματα. Το...

  33,90 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  195,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Σκούπα υγρών στερεών και για ηλεκτρικά εργαλεία GB 50XE της Lavor. Η σκούπα λειτουργεί είτε σαν κοινή σκούπα αναρρόφησης στερεών και υγρών είτε συνδέονται με ηλεκτρικά εργαλεία (τριβεία,δισκοπρίονα κ.λπ).Στην περίπτωση αυτή η σκούπα ενεργοποιείται από μόνη της μόλις ξεκινήσει το εργαλείο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται σωλήνα σπιράλ, λαβή βάση πέλματος,...

  195,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  182,30 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για τον απόλυτο καθαρισμό. Ο σιωπηλός ηλεκτροκινητήρας ECO λειτουργεί ήσυχα και, χάρη στη χρήση των πιο σύγχρονων εξαρτημάτων, επιτυγχάνει πολύ υψηλή αναρρόφηση σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα 2 δρόμων για τον αέρα εξαγωγής και τον αέρα ψύξης...

  182,30 € με ΦΠΑ
 • Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για απόλυτο καθαρισμό. Ο κινητήρας Silent Bi-Turbo λειτουργεί με τα πιο σύγχρονα εξαρτημάτα, επιτυγχάνει εξαιρετικό επίπεδο αναρρόφησης σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα 2 δρόμων για τον αέρα εξαγωγής και τον αέρα ψύξης μειώνει την πίεση του κινητήρα...

 • Γρήγορη προβολή
  135,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για τον απόλυτο καθαρισμό. Ο κινητήρας Silent Bi-Turbo λειτουργεί πολύ ήσυχα και, χάρη στη χρήση των πιο σύγχρονων εξαρτημάτων, επιτυγχάνει πολύ υψηλή αναρρόφηση σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το δοχείο απορριμμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα 25 λίτρων προσφέρει...

  135,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  94,20 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Είναι ένας απαραίτητος βοηθός που παρέχει καλές υπηρεσίες για εργασίες καθαρισμού στο σπίτι, το εργαστήριο και το γκαράζ. Το δοχείο απορρημμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα έχει χωρητικότητα 30 λίτρων για απορρόφηση τόσο των ρύπων όσο και των υγρών, με βίδα αποστράγγισης που παρέχεται για ευκολότερη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα εξαγωγής κενού για...

  94,20 € με ΦΠΑ
Προβάλλονται 1 - 12 από 124 αντικείμενα