Σπίτι


Στο ηλεκτρονικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προιόντων για τον εξοπλισμό και τη συντήρηση του σπιτιού σας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Σπίτι Υπάρχουν 208 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ατμοκαθαριστές
  Ατμοκαθαριστές - ατμοσυστήματα για ένα καθαρό περιβάλλον που αντανακλά υγεία σε τιμές που φέρνει χαμόγελα.

  Ατμοκαθαριστές - ατμοσυστήματα για ένα καθαρό περιβάλλον που αντανακλά υγεία σε τιμές που φέρνουν χαμόγελα.

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε και τους ατμοκαθαριστές της Karcher...


  Με τους συστήματα καθαρισμού με ατμό της Kärcher, εσείς και η οικογένεια σας μπορείτε να απολαμβάνετε ένα άψογα καθαρό σπίτι - χωρίς την ανάγκη χημικών.


  Με την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ένα υγιεινό περιβάλλον.


  Η λύση του ατμού πάει παντού: στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα δάπεδα ή για σιδέρωμα, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση. Ανακαλύψτε το μεγάλο εύρος των δυνατών εφαρμογών τους!

  Πλεονεκτήματα χρήσης ατμοσυστημάτων Kärcher

  Ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των βακτηρίων*

  Ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των βακτηρίων*

  Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα βακτήρια είναι και ο πιο απλός: ζεστός ατμός.


  Η εκτόξευση του ατμού με δύναμη σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, τα ισχυρά ακροφύσια και τα θερμά πανιά καθαρισμού διασφαλίζουν ότι οι ατμοκαθαριστές της Kärcher σκοτώνουν το 99,99%* όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, σε σκληρές επιφάνειες, πλακάκια, ενώσεις, καθρέφτες κλπ.


  Αυτό επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο μιας έρευνας του διακεκριμένου εργαστηρίου Enders στη Στουτγάρδη. Με αυτά τα αποτελέσματα, τα κοινά οικιακά βακτήρια που βρίσκονται στα σπίτια δεν έχουν καμία ελπίδα.


  * Ο σχολαστικός καθαρισμός με τον ατμοκαθαριστή της Kärcher σκοτώνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων που βρίσκονται σε σκληρές επιφάνειες στο σπίτι.

  Καλύτερο από σφουγγαρίστρα.

  Καλύτερο από σφουγγαρίστρα.**

  Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξασφαλίζουν μέγιστη καθαριότητα και υγιεινή σε σκληρές επιφάνειες, όπως πέτρες, πλακάκια, PVC, μελαμίνη ή λουστραρισμένα παρκέ δάπεδα.


  Το ακροφύσιο δαπέδου της Kärcher είναι εξοπλισμένο με περσίδες που διασφαλίζουν ότι ο ατμός παραμένει συγκεντρωμένος στο δάπεδο για πολλή ώρα και χρησιμοποιείται όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Χάρη στην υψηλή απόδοση καθαρισμού και την έντονη καθαριστική δράση, οι ατμοκαθαριστές Kärcher σκοτώνουν το 99,99%* των κοινών οικιακών βακτηρίων σε όλες τις σκληρές επιφάνειες και συνεπώς, είναι σημαντικά πιο υγιεινοί από μια συμβατική σφουγγαρίστρα.


  ** Ο σχολαστικός καθαρισμός με τον ατμοκαθαριστή της Kärcher επιτυγχάνει υψηλότερη απόδοση καθαρισμού σε σχέση με το χειροκίνητο καθαρισμό με σφουγγαρίστρα και απορρυπαντικό. Ελέγχθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα απόδοσης.

  Σχολαστικός καθαρισμός χωρίς χημικά

  Το μυστικό του καθαρισμού με ατμό έγκειται στον ισχυρό συνδυασμό πίεσης, ταχύτητας και θερμοκρασίας.


  Τα μικροσκοπικά σωματίδια του ατμού διεισδύουν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες εσοχές και χαλαρώνουν επιτυχώς τα σωματίδια της σκόνης. Καθώς στον ατμό με καθαρισμό δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα καθαρισμού, δεν σχηματίζονται υπολείμματα αλλεργιογόνων στις καθαρές επιφάνειες.


  Έτσι δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον, ειδικά για τα παιδιά, που έχουν την τάση βάζουν αντικείμενα στο στόμα τους, και όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

  Εφαρμογές ατμοσυστημάτων

  Πολλές διαφορετικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι - μία λύση

  Με τους ατμοκαθαριστές SC η βρωμιά έρχεται αντιμέτωπη με τη δύναμη του ατμού. Ένας ατμοκαθαριστής σας επιτρέπει να καθαρίσετε σχεδόν όλες τις επιφάνειες στο σπίτι με τρόπο σχολαστικό, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον - μέχρι τις πιο δυσπρόσιτες εσοχές. Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξασφαλίζουν ξεκούραστο καθάρισμα και, χάρη σε μια εκτεταμένη σειρά εξαρτημάτων, αντικαθιστούν πολλά συμβατικά προϊόντα καθαρισμού, από βούρτσες ρούχων μέχρι σίδερα ατμού.
  Καθάρισμα δαπέδου

  Καθάρισμα δαπέδου

  Ο ατμοκαθαριστής SC εξασφαλίζει μέγιστη καθαριότητα και υγιεινή όταν καθαρίζετε πέτρες, PVC, μελαμίνη ή παρκέ δάπεδα με βερνίκι, και μάλιστα χωρίς να αφήνει χημικά υπολείμματα.
  Καθάρισμα κουζίνας

  Καθάρισμα κουζίνας

  Είτε πρόκειται για ενώσεις, πλακάκια τοίχου, γυαλί και συνθετικές επιφάνειες, καπάκια απορροφητήρων, εστίες, φούρνους ή νεροχύτες, ο ατμοκαθαριστής SC εξασφαλίζει υγιεινό καθάρισμα στην κουζίνα, και μάλιστα χωρίς κούραση.
  Καθάρισμα μπάνιου

  Καθάρισμα μπάνιου

  Ο ατμοκαθαριστής SC εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα και υγιεινή καθαριότητα ακόμα και σε πλακάκια τοίχου, γυαλί και καθρέφτες, παράθυρα, ενώσεις, ντουζιέρες, αρμούς και εσοχές.
  Σιδέρωμα με ατμό

  Σιδέρωμα με ατμό

  Το σύστημα σιδερώματος με ατμό Kärcher SC με ένα τελευταίας τεχνολογίας σίδερο ατμού, αντικολλητική πλάκα και σιδερώστρα μειώνει το χρόνο σιδερώματος έως και 50% εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα και στεγνά ρούχα στη στιγμή.

 • Τζαμοκαθαριστές
  Τζαμοκαθαριστές από τον εφευρέτη τον τζαμοκαθαριστών σε απίθανες τιμές

  Τζαμοκαθαριστές από τον εφευρέτη τον τζαμοκαθαριστών σε απίθανες τιμές

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε και τους τζαμοκαθαριστές της Karcher σε απίθανες τιμές.

  Το καθάρισμα των τζαμιών γίνεται απλή ευχαρίστηση. Καθαρίζει απλά χωρίς στάξιμο.


  Η τελευταία γενιά μπαταριοκίνητων τζαμοκαθαριστών WV από την Kärcher όχι μόνο εξασφαλίζει καθαρισμό τζαμιών χωρίς γραμμές, αλλά εξοικονομεί πολύ χρόνο και κόπο.


  Η έξυπνη συσκευή πολύ απλά και αξιόπιστα αναρροφά το νερό από το τζάμι μετά τον καθαρισμό, χωρίς στάξιμο του βρώμικου νερού και χωρίς να αφήνει στίγματα και γραμμές.

  Πως λειτουργεί ο τζαμοκαθαριστής της Kärcher

  Ψεκασμός

  Ψεκασμός

  Ξεκινήστε απλώνοντας χημικό καθαριστικό στο τζάμι, ιδανικά με τη φιάλη ψεκασμού του κιτ συστήματος καθαρισμού τζαμιών με μπαταρία WV 2 Plus/WV 2 Premium.
  Καθάρισμα

  Καθάρισμα

  Στη συνέχεια, απομακρύνετε τη βρωμιά (από το τζάμι) με το ξεσκονόπανο μικροϊνών ή ένα πανί.
  Αναρρόφηση

  Αναρρόφηση

  Έπειτα, αναρροφήστε το ακάθαρτο νερό με το τζαμοκαθαριστή και τέλος! Και ο περιβάλλων χώρος; Απόλυτα καθαρός χωρίς ούτε μία σταγόνα νερό.

  Ο τζαμοκαθαριστής έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες

  Καθάρισμα σε χρόνο μηδέν

  Καθάρισμα σε χρόνο μηδέν

  Καθαρίσετε την ντουζιέρα και τα πλακάκια του μπάνιου γρήγορα και ξεκούραστα.

  Οτιδήποτε είναι από γυαλί

  Η συσκευή μπορεί να χρησιμεύσει σε εργασίες σε ολόκληρο το σπίτι.

  Είναι απλό

  Καθαρίστε και στεγνώστε τους καθρέφτες σας χωρίς κόπο.
 • Ηλεκτρικές Σκούπες
  Ηλεκτρικές σκούπες Karcher, το καλύτερο όνομα στις καλύτερες τιμές

  Ηλεκτρικές σκούπες, τα καλύτερα όνοματα στις καλύτερες τιμές

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε ηλεκτρικές σκούπες Karcher, Dewalt ή Bormann για κάθε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.


  Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα μεγάλο ή ένα μικρό σαλόνι ή χώρο αποθήκευσης, αν είστε εργένης ή με οικογένεια ή θέλετε μία μηχανή αναρρόφησης με ή χωρίς φίλτρο, στο ηλεκτρονικό μας καταστημα, θα βρείτε τη σκούπα αναρρόφησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας απόλυτα και εξασφαλίζει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.


  Επίσης σε μας θα βρείτε και τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων της Kärcher, τις σκούπες στάχτης και τους πολυκαθαριστές, έτσι ώστε να είστε εξοπλισμένοι για κάθε πιθανή εργασία καθαρισμού.


  Ειδικά συστήματα φίλτρου και μεμονωμένα αξεσουάρ ενεργοποιούν αυτές τις ισχυρές σκούπες καθαρισμού για την αποκομιδή διαφορετικών τύπων ρύπων γρήγορα και σε βάθος ή αφαιρούν τους επίμονους ρύπους από τις υφασμάτινες επιφάνειες.

  Ηλεκτρικές σκούπες - Κατηγορίες

  Σκούπα αναρρόφησης με σακούλα

  Σκούπα αναρρόφησης με σακούλα

  Οι σκούπες αναρρόφησης με σακούλα εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε όλο το σπίτι σε σύντομο χρόνο και διαθέτουν ένα υγιεινό σύστημα φίλτρου.
  Σκούπα αναρρόφησης χωρίς σακούλα

  Σκούπα αναρρόφησης χωρίς σακούλα

  Πολύ-κυκλωνική τεχνολογία αντί για σκούπα αναρρόφησης με σακούλα: Η ιδανική σκούπα αναρρόφησης για εκείνους που δεν θέλουν να αγοράζουν και να αλλάζουν φίλτρα.
  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού

  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού

  Επιτρέψτε στους αλλεργικούς να αναπνεύσουν βαθειά: η σκούπα αναρρόφησης της Kärcher με την καινοτόμο τεχνολογία φίλτρου, για καθαρά δάπεδα και φρέσκο αέρα ταυτόχρονα.
  Πολύ-λειτουργική σκούπα αναρρόφησης

  Πολύ-λειτουργική σκούπα αναρρόφησης

  Είτε ο ρύπος είναι στεγνός είτε υγρός, είτε η σκόνη είναι χοντρόκκοκη είτε λεπτόκοκκη, οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher αφαιρούν όλους τους ρύπους, ακόμη και μεγάλες ποσότητες νερού. Ιδανικό για αυτοκίνητα, γκαράζ, υπόγεια, εργαστήρια, χώρους ανακαινίσεων και γύρω από το σπίτι.
  Καθαριστής χαλιών

  Καθαριστής χαλιών

  Για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες, για εκείνους που έχουν κατοικίδιο και για εκείνους οι οποίοι θέλουν να καθαρίζουν σε βάθος: οι πολυκαθαριστές της Kärcher καθαρίζουν τις υφασμάτινες επιφάνειες, όπως χαλιά, επικαλυμμένα έπιπλα, στρώματα, καθίσματα αυτοκινήτων και αντικείμενα που βρίσκονται σε τοίχους, βαθιά μέσα στις ίνες.
  hlektr_skoupa_6.jpg

  Σκούπες στάχτης

  Είτε είναι σκόνη από το καλοκαιρινό barbecue, είτε στάχτη από το τζάκι του χειμώνα, οι σκούπες στάχτης της Kärcher αφαιρούν όλα τα κατάλοιπα στάχτης. Αξιόπιστα. Εις βάθος. Με ασφάλεια. Και τα χέρια σας θα μένουν πάντα καθαρά κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
  Σκουπάκια

  Σκουπάκια

  Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε μικρές σκούπες όπως τον επαγγελματικό συλλέκτη σκόνης.

  Εξαρτήματα για ηλεκτρικές σκούπες

  Εξαρτήματα για ηλεκτρικές σκούπες.

  Βρείτε σε μας τα αυθεντικά εξαρτήματα της Kärcher, για να βελτιστοποιήσετε την ισχύ και να επεκτείνετε τις εφαρμογές των μηχανημάτων καθαρισμού σας.

 • Ηλ. σκούπες με φίλτρο...
  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού για άτομα που υποφέρουν απο αλλεργίες και όχι μόνο,σε τιμή που δε σας προκαλεί αλλεργια

  Σκούπα αναρρόφησης με φίλτρο νερού για άτομα που υποφέρουν απο αλλεργίες και όχι μόνο, ..σε τιμή που δε σας προκαλεί αλλεργία

  Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σκούπες αναρρόφησης με σακούλα φίλτρου, η σκούπα αναρρόφησης DS 5.800 της Karcher, με φίλτρο νερού χρησιμοποιεί τη φυσική δύναμη του νερού.
  Όχι μόνο καθαρίζει εις βάθος τα δάπεδα, αλλά φρεσκάρει και καθαρίζει και τον αέρα του χώρου.
  Δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο και ενδείκνυται όχι μόνο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

  Πως λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

  Πως λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού
  Αντίθετα με τις τυπικές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης με σακούλα φίλτρου, η DS 5.800 με φίλτρο νερού λειτουργεί με τη φυσική ισχύ του νερού.
  Το νερό περιστρέφεται στο φίλτρο με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
  Το νερό περιστρέφεται στο φίλτρο με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
  Αυτή η περιστρεφόμενη στήλη νερού φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη που έχει αναρροφηθεί και τη δεσμεύει στο νερό.
  Ανώτερα επίπεδα φρεσκάδας και απόλυτα καθαρός εξερχόμενος αέρας, ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.
  Το αποτέλεσμα;
  Ανώτερα επίπεδα φρεσκάδας και απόλυτα καθαρός εξερχόμενος αέρας, ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.
  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συσκευή δεν χρησιμοποιεί σακούλες φίλτρου οι οποίες συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη αλλεργιογόνων.
  Επίσης, έχετε τη δυνατότητα απόρριψης των εκκρίσεων των ακάρεων αδειάζοντας απλώς το θάλαμο νερού μετά τη χρήση.
  Ένα ακόμα πλεονέκτημα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες είναι ότι δεν δημιουργείται πια σύννεφο σκόνης κατά το άδειασμα της ηλεκτρικής σκούπας αναρρόφησης.

 • Ηλ. σκούπες με σακούλα
  Σκούπες αναρρόφησης με σακούλα της Karcher & Dewalt, σε καταπληκτικές τιμές

  Σκούπες αναρρόφησης με σακούλα της Karcher & Dewalt, σε καταπληκτικές τιμές

  Οι σκούπες αναρρόφησης με σακούλα εξασφαλίζουν απόλυτη καθαριότητα σε όλο το σπίτι σε σύντομο χρόνο και διαθέτουν ένα υγιεινό σύστημα φίλτρου.

  Η δοκιμασμένη VC 6 είναι ο απόλυτος βοηθός για τα μεγάλα νοικοκυριά και οικογένειες, καθώς διαθέτει πολλά αξεσουάρ άνεσης και καθαρίζει ακόμη και μεγάλες περιοχές άνετα και γρήγορα

 • Πολυ-λειτουργικές ηλ....
  Πολυ-λειτουργικές κούπες αναρρόφησης της Karcher & Dewalt, σε απίθανες τιμές

  Πολυ-λειτουργικές σκούπες αναρρόφησης της Karcher & Dewalt, σε απίθανες τιμές

  Οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher & DeWALT είναι εξαιρετικά ισχυρές και ιδανικές για γρήγορο και εις βάθος καθαρισμό όλων των χώρων γύρω από το σπίτι ή στο εξωτερικό του (κελάρια, γκαράζ, ταράτσες).


  Είτε ο ρύπος είναι στεγνός είτε υγρός, είτε η σκόνη είναι χοντρόκκοκη είτε λεπτόκοκκη, χάρη στην μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, όλοι οι ρύποι αφαιρούνται με ευκολία.


  Και η ιδιαίτερα ισχυρή αναρροφητική ισχύς και τα ειδικά σχεδιασμένα ακροφύσια επιτρέπουν ακόμη και στους μεγάλου μεγέθους ρύπους να αφαιρούνται με ευκολία.

  Βρείτε τις στο τεχνικό πολυκατάστημα Μυλωνάς σε απίθανες τιμές.

 • Καθαριστές χαλιών
  Πολυ-λειτουργικές κούπες αναρρόφησης της Karcher & Dewalt, σε απίθανες τιμές

  Υγιεινή καθαριότητα σε χαλιά, μοκέτες, σαλόνια με τις ηλεκτρικές σκούπες-καθαριστές χαλιών σε τιμές προσιτές.

  Οι ηλεκτρικές σκούπες καθαριστές χαλιών έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν, να πλένουν σε βάθος και ταυτόχρονα να μαζευούν νερά, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα που ούτε καν φαντάζεστε.


  Υγιεινός καθαρισμός χαλιών, ταπετσαριών, στρωμάτων, υφασμάτων, ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτου.


  Το χημικό spray καθαρισμού χαλιών RM 519, το οποίο διαλύεται στο νερό και στη συνέχεια εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες και αναρροφάται μαζί με το διαλυμένο ρύπο.Αυτές οι ηλεκτρικές σκούπες είναι ακόμη ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες και τους κατόχους κατοικιδίων.

 • Σκούπες στάχτης
  Σκούπες στάχτης από την Karcher & την Bormann σε προσιτές τιμές.

  Σκούπες στάχτης από την Karcher & την Bormann σε προσιτές τιμές.

  Είτε είναι σκόνη από το καλοκαιρινό barbecue, είτε στάχτη από το τζάκι του χειμώνα: οι σκούπες στάχτης απομακρύνουν τη στάχτη χωρίς κόπο και εις βάθος.

  Αγοράστε τις από το τεχνικό μας πολυκατάστημα σε προσιτές τιμές.

 • Σκουπάκια

  Σκουπάκια Karcher σε τιμές προσιτές.

  Βρείτε στο τεχνικό πολυκατάστημα μας σκουπάκια Karcher σε προσιτές τιμές.
 • Επαγγελματικές...
  Επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού Karcher σε ασύγκριτες τιμές

  Επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού Karcher σε ασύγκριτες τιμές

  Οι επαγγελματικές συσκευές καθαρισμού της Kärcher παρέχουν ιδανικές λύσεις για τη βιομηχανία, τους επαγγελματίες, την αυτοκίνηση, τις επιχειρήσεις καθαρισμού κτιρίων και τους τεχνίτες.


  Διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την καινοτομική τεχνολογία φίλτρων και τον εξαιρετικά άνετο χειρισμό.


  Βρείτε τις στο τεχνικό πολυκατάστημα Μυλωνάς σε προσιτές τιμές

 • Εξαρτήματα για ηλ....
  Εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας - K parts

  Εξαρτήματα Karcher (K- parts) για τις ηλεκτρικές σκούπες

  Εξαρτήματα Kärcher – ιδανικά πρόσθετα εξαρτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

  Μια ευρεία και χρήσιμη γκάμα εξαρτημάτων για καθημερινή χρήση για τις ηλεκτρικές σκούπες Karcher. Από το κατάλληλο ακροφύσιο δαπέδου και τον κατάλληλο σωλήνα μέχρι τα εξειδικευμένα συστήματα φίλτρου, όλα τα εξαρτήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσθέτουν λειτουργίες και δυνατότητες στις σκούπες Karcher.

  Βρείτε το εξάρτημα σκούπας που ψαχνεται στο τεχνικό μας πολυκατάστημα Μυλωνάς σε προσιτή τιμή.

 • Καθαριστικά
  Χημικά προϊόντα καθαρισμού Karcher στις καλύτερες τιμές

  Χημικά προϊόντα καθαρισμού Karcher στις καλύτερες τιμές

  Τα σωστά χημικά προϊόντα καθαρισμού κάνουν τη διαφορά.


  Όταν συνδυαστούν με χημικά προϊόντα καθαρισμού με ειδική σύνθεση για συγκεκριμένες εργασίες, οι συσκευές καθαρισμού της Kärcher εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση.


  Η σειρά που θα βρείτε στο τεχνικό πολυκατάστημα Μυλωνάς εργαλεία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων καθαρισμού για το σπίτι και τον κήπο στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 • Σόμπες
  Σόμπες σε χαμηλές τιμές

  Σόμπες σε χαμηλές τιμές

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σόμπες, ξυλόσομπες, κουζίνες, τζακόσομπες από ατσάλι, μαντέμι ή εμαγιέ σε χαμηλές τιμές.

 • Στεγανωτικά - Μονωτικά
  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε λύσεις για όποιο προβλήμα μόνωσης και στεγανοποιήσης αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας και σε χαμηλές τιμές

  Υλικά μόνωσης και στεγανοποίησης σε χαμηλές τιμές

  Στο τεχνικό μας πολυκατάστημα θα βρείτε λύσεις για όποιο προβλήμα μόνωσης και στεγανοποίησης αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας και σε χαμηλές τιμές.

 • Δεξαμενές
  Δεξαμενές, σε διάφορες διαστάσεις και χωρητικότητες της εταιρείας Bakoplast σε απίστευτες τιμές.

  Δεξαμενές, σε διάφορες διαστάσεις και χωρητικότητες της εταιρείας Bakoplast σε απίστευτες τιμές.

  Κατασκευασμένες για την αποθήκευση υγρών όπως πόσιμου νερού, κρασιού, λαδιού, αλκάλιων, οξέων, πετρελαίου κ.λ.π. Έχουν μικρό βάρος, ιδανικές διαστάσεις και διαθέτουν χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. Είναι ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και στην ηλιακή έκθεση χωρίς να αλλοιώνονται.

  Κατασκευασμένες από γραμμικό, ομοιογενές και πρωτογενές πολυαιθυλένιο εμπλουτισμένο με αντηλιακό U.V. Απόλυτα ουδέτερες προς όλα τα υλικά, με μεγάλη αντοχή και στιβαρότητα. Συμμορφώνονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υλικά υψηλής πιστότητας με έγγριση από το γενικό χημείο του κράτους (αρθ.26, παρ.1) για επαφή με τρόφιμα και οδηγίες Ε.Ε.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και να σας κάνουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς μαζί με τα έξοδα αποστολής.
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 208 αντικείμενα
 • Το φίλτρο στάχτης για ηλεκτρικές σκούπες πολλαπλών εφαρμογών, είναι ένα ιδανικό εξάρτημα για την απομάκρυνση της στάχτης από όπου αυτό απαιτείται (από τζάκι, σόμπες, ψησταριές, σάουνα κ.α). Το φίλτρο στάχτης συνδέεται στη συνέχεια της ηλεκτρικής σκούπας πολλαπλών εφαρμογών. Η χονδρόκοκκος σκόνη παραμένει στον κάδο και μόνο η ψιλή σκόνη εισέρχεται στην...

 • Γρήγορη προβολή
  Από 9,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Aquadur της, AlChimica είναι υδατοδιαλυτή, εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών, η οποία χρησιμοποιείται με επιτυχία ως αγγυρωτικό (αστάρι) για τη σειρά προϊόντων HYPERDESMO® πάνω από 20 χρόνια. Είναι πιστοποιημένο ως φράγμα ύδατος και υδρατμών («Class ΙΙΙ»), το οποίο το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές όπου εμφανίζεται ανερχόμενη υγρασία ή αρνητική...

  Από 9,00 € με ΦΠΑ
 • 2 Σχόλιο(α)

  O τζαμοκαθαριστής Karcher WV 1 Plus καθιστά τη διαδικασία του καθαρισμού τζαμιών διασκεδαστικό παιχνίδι.Ο εφευρέτης των τζαμοκαθαριστών, η Karcher, κάνει πολύ εύκολo και γρήγορo τον καθαρισμό των τζαμιών, χάρη στην καινοτομία “αναρρόφησης νερού”. Όχι πια στάξιμο ακάθαρτου νερού κάτω. Έτσι ο Karcher WV 1 plus εγγυάται υγιεινή εργασία, χωρίς να αφήνει...

 • Με την συσκευή συλλογής σκόνης DDC 50 της Karcher το “τρύπημα” δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Χάρη στην λειτουργία αναρρόφησης σκόνης το μόνο που έχετε να ασχοληθείτε είναι το τρύπημα. Κατά την διάρκεια του τρυπήματος η σκόνη που παράγεται αναρροφάται και αποθηκεύεται στον κάδο της συσκευής.Είναι κατάλληλο για τρυπάνια με διάμετρο έως 10mm. Λειτουργεί με...

 • Γρήγορη προβολή
  88,50 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το στεγανωτικό - μονωτικό ταράτσας HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη (xylol) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση....

  88,50 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  79,90 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το HYPERDESMO®-CLASSIC της AlChimica, είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Είναι ιδανικό για γενική χρήση, μια οικονομική και απλή λύση στεγάνωσης. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη...

  79,90 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  79,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Σόμπα υγραερίου & χαλαζία 2 σε 1 EG-006 - 661064, της Unimac. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι: Με τρείς ρυθμίσεις θέρμανσης υγραερίου ισχύος 1550W, 2900W, 4200W Με τρείς ρυθμίσεις θέρμανσης χαλαζία (quartz) ισχύος 450W, 900W, 1350W Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

  79,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  850,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Σόμπα Pellet 10kW, της Unimac. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι: Ισχυρή σόμπα Pellet 10kW με μεγάλη απόδοση θέρμανσης Ομοιόμορφη, σταθερή, τέλεια καύση Στο προϊόν παρέχεται εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

  850,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  36,80 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Είναι μέλος της οικογένειας Einhell Power X-Change. Διαθέτει εξαρτήματα που χρειάζεστε για γρήγορο και λεπτομερή καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας, από δάπεδα ταπήτων και ταπετσαρίες έως παρκέ και πλακάκια δαπέδου. Το αξεσουάρ δαπέδου είναι το καλύτερο για σκληρά δάπεδα και λεία επιφάνεια. Ένα δεύτερο εργαλείο παρέχεται για ταπετσαρίες και υφάσματα. Το...

  36,80 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  184,20 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για τον απόλυτο καθαρισμό. Ο σιωπηλός ηλεκτροκινητήρας ECO λειτουργεί ήσυχα και, χάρη στη χρήση των πιο σύγχρονων εξαρτημάτων, επιτυγχάνει πολύ υψηλή αναρρόφηση σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα 2 δρόμων για τον αέρα εξαγωγής και τον αέρα ψύξης...

  184,20 € με ΦΠΑ
 • Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για απόλυτο καθαρισμό. Ο κινητήρας Silent Bi-Turbo λειτουργεί με τα πιο σύγχρονα εξαρτημάτα, επιτυγχάνει εξαιρετικό επίπεδο αναρρόφησης σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα 2 δρόμων για τον αέρα εξαγωγής και τον αέρα ψύξης μειώνει την πίεση του κινητήρα...

 • Γρήγορη προβολή
  135,70 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Eίναι μια υψηλής ποιότητας ηλεκτρική σκούπα, υγρών και ξηρεών ευπροσάρμοστη για τον απόλυτο καθαρισμό. Ο κινητήρας Silent Bi-Turbo λειτουργεί πολύ ήσυχα και, χάρη στη χρήση των πιο σύγχρονων εξαρτημάτων, επιτυγχάνει πολύ υψηλή αναρρόφηση σε αντάλλαγμα για 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Το δοχείο απορριμμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα 25 λίτρων προσφέρει...

  135,70 € με ΦΠΑ
Προβάλλονται 1 - 12 από 208 αντικείμενα