Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή GARDENA

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 64 αντικείμενα
 • Γρήγορη προβολή
  150,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το ελαφρύ Χορτοκοπτικό Μπαταρίας (Li-ion) EasyCut Li-18/23R είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και είναι ιδανικό για μεγάλες μπορντούρες γκαζόν και δυσπρόσιτες περιοχές. Η μπαταρία λιθίου είναι εξαιρετικά ισχυρή προσφέροντας δύναμη και διάρκεια. Το αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας εξασφαλίζει πάντα το σωστό μήκος πετονιάς. Η πολύ μακριά και εύκολα...

  150,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  46,50 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο για τους ψηλότερους χρήστες να κάνουν ελαφριές εργασίες κοπής και αποτελεσματική περιποίηση των άκρων του χλοοτάπητα, χρησιμοποιώντας το ελαφρύ Ηλεκτρικό Χλοοκοπτικό SmallCut 350/23 της Gardena, χάρη στην τέλεια εργονομία του. Η πολύ μεγάλη πρόσθετη λαβή υποστηρίζει μια χαλαρή, όρθια στάση του σώματος και ταυτόχρονα την...

  46,50 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  39,99 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο να κάνετε ελαφριές εργασίες κοπής και αποτελεσματική περιποίηση των άκρων του χλοοτάπητα, χρησιμοποιώντας το ελαφρύ Ηλεκτρικό Χλοοκοπτικό SmallCut 300/23, χάρη στην τέλεια εργονομία του. Η πολύ μεγάλη πρόσθετη λαβή υποστηρίζει μια χαλαρή, όρθια στάση του σώματος και ταυτόχρονα την ασφαλή καθοδήγηση του εργαλείου.

  39,99 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  139,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Τηλεσκοπικό Ηλεκτρικό Κονταροαλυσοπρίονο TCS 720/20 χρησιμοποιείται για εργασίες κλαδέματος, ενώ στέκεστε στο έδαφος με άνετο και πάνω από όλα ασφαλή τρόπο. Η χρήση σκάλας και οι δύσκολες αναρριχήσεις στις κορυφές των δέντρων ανήκουν στον παρελθόν. Ακόμη και τα κλαδιά σε δυσπρόσιτα σημεία μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, χάρη στην ελαφριά και στενή κεφαλή...

  139,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  175,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Τηλεσκοπικό Κονταροαλυσοπρίονο Μπαταρίας TCS Li-18/2-0 είναι η «καμηλοπάρδαλη» ανάμεσα στα εργαλεία κήπου της GARDENA. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να φτάσετε εύκολα τα πάντα από το έδαφος, χωρίς να χρειάζεστε σκάλα. Το Τηλεσκοπικό Κονταροαλυσοπρίονο Μπαταρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αραιώσει κορυφές των δέντρων και να κόψει σε ύψος. Μπορεί να...

  175,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  143,00 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Πολύ ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, κατάλληλο για το αποτελεσματικό φύσημα των φύλλων, ή την απομάκρυνση μικρών σκουπιδιών από το πλακόστρωτο και το γκαράζ. 

  143,00 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  44,99 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Μικρό τσεκούρι για καυσόξυλα, εργασίες στον κήπο και δραστηριότητες πεζοπορίας. 

  44,99 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  39,99 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Πριόνι Κήπου 300 P έχει συνολικό μήκος 400 mm και ανήκει στη νέα γενιά πριονιών της GARDENA.

  39,99 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  27,20 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το Σπαστό Πριόνι Κήπου 135 P ανήκει στη νέα γενιά πριονιών της GARDENA. Αυτό το πριόνι, με συνολικό μήκος 135 mm, είναι κατάλληλο για κάθε εφαρμογή και εύκολο στο κόψιμο χοντρών κλαδιών. Είναι ιδανικό για όλες τις μικροδουλειές πριονίσματος στον κήπο, καθώς και για διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες.

  27,20 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  20,60 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Το ελαφρύ και ανθεκτικό Τοξωτό Πριόνι 530 Comfort της GARDENA είναι ιδανικό για το πριόνισμα πιο χοντρών κλαδιών και κορμών.

  20,60 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  17,50 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Ο Πανκόφτης XL της GARDENA χρησιμοποιείται εύκολα και είναι ακριβής για κάθε χρήση, για το σπίτι και για τα χόμπι σας. Ιδανικός για χαρτί, ταπετσαρίες, δέρμα, υφάσματα και σπάγγο.

  17,50 € με ΦΠΑ
 • Γρήγορη προβολή
  27,40 € Σε Απόθεμα με ΦΠΑ

  Ακόνισμα ακρβείας για καθαρό, ακριβές κόψιμο. Πολύ δυνατό μοντέλο. Λαβές από χάλυβα. Κλείδωμα ασφαλείας αε μία πρακτική πλευρά. Ενημερωτικό μπλίστερ με χρώματα με την προστασία της λεπίδας. 25 χρόνια εγγύηση.

  27,40 € με ΦΠΑ
Προβάλλονται 1 - 12 από 64 αντικείμενα