Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Τρόποι αποστολής

Τρέχουσες Προσφορές

 • Από τις 9 Ιουλίου 2018, μεταφέρουμε τα προϊόντα που αγοράσατε, στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας, ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα αποστολής από τα γραφεία της μεταφορικής στο τελικό προορισμό τους, επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  (Η προσφορά ισχύει σε ΟΛΑ τα προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής, δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή).

 • Από 15 Σεπτεμβρίου 2018,αν αγοράσετε προϊόντα από συγκεκριμένες μάρκες αξίας 100 € και άνω είναι ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή των προϊόντων με Courier (Πόρτα - Πόρτα).

Δωρεάν αποστολή με Courier σε 

προϊόντα από τους παρακάτω κατασκευαστές

Aeg
Awelco
AL - KO
Black + Decker
Bormann
Krausmann
Jolly Italia
Graphite

Kawasaki
KumatsuGen
Matrix
Neo Tools
Topex
Verto
Nakayama
Ryobi
Tecomec

Από 27 Μαρτίου 2018, ισχύουν οι παρακάτω προσφορές :

 • Για αγορές αξίας 100 € και άνω είναι ΔΩΡΕΑΝ η μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα μας στη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε. Το κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη. (Χρειάζεται να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα).

 • Για αγορές αξίας 200 € και άνω είναι ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή των προϊόντων με Courier (Πόρτα - Πόρτα).

 • Χαμηλότερες τιμές για αποστολές με Courier.

 • Για αγορές μέχρι 50 € υπάρχουν έξοδα αντικαταβολής 1€, ενω για αγορές μεγαλύτερης αξίας η πληρωμή με αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ..

 

Τρόποι αποστολής - Χρεώσεις

 • Μεταφορική εταιρεία 

Για δέματα μεγάλου βάρους ή όγκου, συνιστάται η αποστολή των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, όπου η επιβάρυνση της μεταφοράς των προϊόντων από το καταστημα μας στα γραφεία του πρακτορείου είναι 5€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). Το κόστος της αποστολής των προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία στη περιοχή του πελάτη, επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται στη μεταφορική εταιρεία.

Η παράδοση πραγματοποιείται σε 2 - 7 εργάσιμες ημέρες.

 • Εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Για δέματα μικρού όγκου και βάρους, η αποστολή μπορεί να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφοράς. (Αποστολή δεμάτων μέχρι 20 κιλά)

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται στα 4,20€ για δέματα έως 2 kg και για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1€/kg, εκτός δυσπρόσιτων περιοχών, όπου η χρέωση διαφοροποιείται και θα επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση. Για ογκώδη δέματα το βάρος υπολογίζεται με συγκεκριμένο τύπο: μήκος Χ ύψος Χ πλάτος :5000=kg.

Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 3,50€.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 1 - 5 εργάσιμων ημερών.

 • ΕΛΤΑ.

Για δέματα μικρού - μεσαίου όγκου και βάρους, η αποστολή των προιόντων μπορεί να γίνει και μέσω των ελληνικών ταχυδρομειών. (Αποστολή δεμάτων μέχρι 20 κιλά)

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2,30 €.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 2 - 9 εργάσιμων ημερών.

 • Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση.Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους, εάν και εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί, και πάντοτε με συνοδεία της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου που έχει εκδοθεί. Προκειμένου να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του στο e-mail μας info[at]mylonasergaleia.gr  και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημά μας.