Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση των παραγγελιών σας, μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους :

  • Με αντικαταβολή.

Αντικαταβολή στον courier που θα πραγματοποιήσει την παράδοση. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ . Για αγορές μέχρι 50 € υπάρχουν έξοδα αντικαταβολής 1€, ενω για αγορές μεγαλύτερης αξίας η πληρωμή με αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  • Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και χρησιμοποιεί το ασφαλές σύστημα της Alpha Bank. Η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνετε εξ' ολοκλήρου από τον διαδικτυακό χώρο της Alpha Bank, απολαμβάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Εφόσον, η κάρτα σας το επιτρέπει υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.

  • Με χρήση ψηφιακού πορτοφολιού (MasterPass)

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πορτοφόλι της MasterCard, το MasterPass.

To MasterPass είναι μια πλατφόρμα όπου όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια ενσωματώνονται σε αυτή για την υλοποίηση online αγορών. Απλά, εύκολα και με ασφάλεια στο MasterPass ενσωματώνονται τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών και με ένα κλικ στο κουμπί MasterPass ή αγορά με MasterPass κατευθύνεστε απευθείας στο ταμείο.

Η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνετε εξ' ολοκλήρου από τον διαδικτυακό χώρο της Alpha Bank, απολαμβάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τράπεζα Alpha Bank
IBAN GR56 0140 1800 1800 0233 0004 473 Δικαιούχος: Μυλωνά Ε. Σταματία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Τράπεζα Πειραιώς

ΙΒΑΝ GR27 0172 1880 0051 8808 9001 151 Δικαιούχος: Μυλωνά Ε. Σταματία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Τράπεζα Eurobank
ΙΒΑΝ GR44 0260 1960 0003 5020 0505 765 Δικαιούχος: Μυλωνά Ε. Σταματία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Τράπεζα Εθνική
ΙΒΑΝ GR30 0110 1850 0000 1850 0437 456 Δικαιούχος: Μυλωνά Ε. Σταματία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Μόλις γίνει η κατάθεση, θα πρέπει να ενημερωθούμε τηλεφωνικά ή με fax, προκειμένου να προβούμε στην ετοιμασία της παραγγελίας σας.

  • Παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημά μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους, εάν και εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί, και πάντοτε με συνοδεία της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου που έχει εκδοθεί.

Προκειμένου να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε για την επιστροφή του στο e-mail μας info@mylonasergaleia.gr και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημά μας.